Rebeka Dremelj: »Čim višje in čim dlje!«

Rebeka Dremelj: »Čim višje in čim dlje!« (foto: Rebeka Dremelj Facebook) Rebeka Dremelj Facebook
7. 2. 2017

Je nesporna vzornica vsem mladim mamicam, poslovnim ženskam in nasploh tistim, ki svoje sanje želijo zajemati z veliko žlico. Rebeka Dremelj po rojstvu male Sije žari kot še nikoli doslej – navkljub kakšni neprespani noči – in stiska pesti za dekleta na vrhu smučarskih skakalnic.

Preko družabnih omrežij skrbi za reden stik z oboževalci, pred kratkim pa je javno pozornost izkoristila za vzpodbudo slovenskim predstavnicam smučarskih skokov na svetovnem pokalu v Ljubnem: »Me je klical kolega, če bom tudi jaz namenila kaj vzpodbude našim puncam, skakalkam...Tako pogumna dekleta si ne zaslužijo samo slike telemarka v podporo, ampak absolutno, da se za njih prekine tudi pomivanje stekleničk. Dekleta – čim višje in čim dlje! Mi smo z vami!« je zapisala pod hudomušno fotografijo – Rebeka je očitno v pravem elementu pomivanja stekleničk...

Rebeka Dremelj»Tole je pa čista dvajsetka za slog! Hvala za podporo!« so se za podporo slovenske estradnice zahvalili iz uradnega profila dogodka.

Kljub temu, da je pred dvema mesecema povila že drugo hčerko, Rebeka naravnost prekipeva od energije in ljubezni do novorojenčice. Družinske fotografije so dober dokaz, kajne?

Rebeka Dremelj

Priporočamo