Cindy Crawford je krono predala hčerki

Cindy Crawford je krono predala hčerki (foto: profimedia) profimedia
19. 2. 2016

Trideset let trajajoča kariera se za slavno manekenko Cindy Crawford končuje, saj je pred tedni oznanila, da se poslavlja od modne industrije.

Američanka Cindy Crawford kljub 49 letom še vedno ostaja prava paša za oči, njena zapuščina pa živi naprej, saj se na njen modni prestol počasi vihti njena komaj 14-letna hči Kaia Gerber. Ta stopa po sledeh svoje mame, saj je že lani podpisala pogodbo z manekensko hišo IMG, pojavlja se v najprestižnejših revijah na svetu, preizkusila pa se je tudi v vlogi igralke.

Je obraz v rokenrol odetega butika Chrome Hearts, ki se hvali s sodelovanjem s številnimi zvezdniki - tudi Bello Hadid in Karlom Lagerfeldom, trenutno pa je naznanila svojo prvo veliko modno kampanjo. In jabolko zares ne pade daleč od drevesa. Kaia je po mami podedovala izjemen talent in osupljivo lepoto, medijem pa je jeseni razkrila: "Pomirjujoče je, ko vem, da se mama zjutraj zbudi in ni videti kot 'Cindy Crawford'. To mi je pomagalo, da sem se naučila biti zadovoljna s svojim videzom in se sprejemati takšno, kot sem." Cindy pa se na račun svoje upokojitve rada pošali: "Vsako leto rečem otrokoma, da se bom upokojila. Vendar se vsako leto znova tik pred zdajci pojavijo novi načrti, ki se jim ne morem upreti."

Napisala Neja Drozg

Fotografije Profimedia