Dakota Johnson nima sreče v ljubezni

Dakota Johnson nima sreče v ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2016

Ameriška igralka in model Dakota Johnson, ki je pred letom dni zablestela v težko pričakovani romantični drami Petdeset odtenkov sive, trenutno pa jo lahko gledamo v romantični komediji Razgibano življenje samskih, je bilo zvezdništvo položeno že v zibko.

Njena starša sta namreč velika hollywoodska zvezdnika, 58-letna igralka Melanie Griffith in 66-letni igralec, producent, režiser ter glasbenik Don Johnson, zvezdnik nekoč izredno priljubljene serije Miami Vice, ki nanjo nista prenesla le lepega videza, ampak tudi veliko 'porcijo' igralskega talenta.

Kljub vsej podpori pa mladi igralki na poti do uspeha ni bilo vedno lahko, saj je punca za vsako ceno hotela uspeti sama. Med zvezde jo je tako katapultiral šele film Petdeset odtenkov sive.

A če ji je bilo zvezdništvo usojeno, pa v ljubezni Dakota (zaenkrat) še ni imela sreče. Kot rada zatrjuje v intervjujih, ji kratkotrajne romance ne dišijo, zato ni čudno, da je imela do zdaj le resna razmerja. Na žalost pa se nobeno ni ohranilo.

Najprej je bila v razmerju z glasbenikom Noahom Gershom, potem pa je tri leta ljubila tri leta starejšega ameriškega igralca Jordana Mastersona. Po koncu razmerja z Jordanom se je zaljubila v dve leti starejšega velškega modela in glasbenika Matthewa Hitta, pevca in kitarista skupine Drowners. Tudi ta ljubezenska zgodba pa se je po približno treh mesecih končala, in sicer februarja lani. To se je menda zgodilo ravno zaradi direndaja, ki ga je povzročil film Petdeset odtenkov sive.

"Njeno življenje je zaradi filma Petdeset odtenkov sive postalo res noro in Matthew preprosto ni več hotel biti del vsega tega," je takrat pojasnil vir, ki je bil parčku blizu.

Preberite več na Cosmopolitan.si