Dakoto Johnson je strah svojega nenadnega uspeha!

29. 1. 2015

Petindvajsetletna igralka in model Dakota Johnson, ki smo jo med drugim lahko gledali že v drami Socialno omrežje, je s tem, da je dobila vlogo Anastasie Steele v težko pričakovani romantični drami Petdeset odtenkov sive, požela svoj doslej daleč največji uspeh.

Vendar pa vse le ni tako lepo, kot se morda na hitro zdi. Dakota se namreč tudi boji tega nenadnega uspeha:

"Razmišljanje o izginjajoči anonimnosti me resnično navdaja s strahom, saj bi bil večji del mojega bita povsem zadovoljen z življenjem na ranču v Koloradu, v družbi dojenčkov, kokoši in konjev, ki jih bom tako ali tako imela," je zvezdnica v vzponu izjavila za ameriško verzijo revije Vogue.

"Del tega sem hotela biti zato, ker gre za tako zelo drugačno in predvsem intenzivno ljubezensko zgodbo. To je preprosto najbolj nora zadeva, v kateri si lahko udeležen. Še nikoli pred tem nisem doživela česa takšnega. Mislim, da še nihče ni doživel česa takšnega. To je zastrašujoče in napeto hkrati," je še dodala Dakota, hčerka 57-letne hollywoodske ikone Melanie Griffith in 65-letnega Dona Johnsona, zvezdnika nekoč izredno priljubljene serije Miami Vice.

Več o tem si lahko preberete tudi na spletni povezavi Petdeset odtenkov sive.