Darja Zgonc: Ujeta – romantično ob morju!

Televizijska voditeljica 
si je po vseh 
obveznostih vzela čas 
ter se v domačem 
Kopru prepustila 
romantičnemu 
sprehajanju ob morju. (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
23. 5. 2016

Primorka Darja Zgonc, priljubljena televizijska voditeljica dnevnoinformativne oddaje 24 ur, velja za žensko, ki je zunaj svojih televizijskih delovnih obveznosti daleč stran od medijev.

Darja je zasebno že leta srečna, a v zasebni prostor medijev ne spusti.
Zgončeva je velika ljubiteljica kulture, zato si ob obisku Kopra vzame čas ter se s svojimi prijateljicami odpravi na ogled gledaliških predstav v Gledališče Koper.

Voditeljica ne skriva, da jo pojavljanje v medijih zanima le, če je to izključno povezano z njenim profesionalnim delom na televiziji. Rada ima namreč zasebnost in daleč od televizijskega sveta je izključno v krogu najdražjih ljudi ter svoje ljubezni, arhitekta Tomija Lajovica. Pred dnevi smo na slovenski obali, natančneje v Kopru, v poznih popoldanskih urah ujeli Darjo in njenega srčnega izbranca, s katerim sta si vzela čas za krajši oddih, sproščeno sprehajanje ob morju ter božanje pomladnih sončnih žarkov, ki že kličejo po poletju. Opazili smo, da je Darja zasebno zelo srečna, saj se je s svojim Tomažem med sprehajanjem zapletla očitno v zanimive pogovore, katerim je sledil glasen smeh.

■ Alojz Petrovčič

Značke: Darja Zgonc

Priporočamo