David Hill: "Če želimo lepe lase, samo šampon in regenerator nista dovolj!

28. 8. 2015

Če kdo kaj ve o laseh, je to zagotovo David Hill. 78-letnik, še vedno poln življenjske energije, je v svoji šest in pol desetletij dolgi karieri pomagal na noge postaviti kar nekaj ugledih blagovnih znamk lasne kozmetike (na primer Redken in Clariol), danes pa dela za luksuzno znamko lasne kozmetike Alterna. 

A ker mu izzivov ni nikoli dovolj, je s poslovnimi partnerji ustanovil danes že po svetu že odmeven spletni portal MyHairdressers.com, ki deluje v več kot 100 državah, spremljajo pa ga milijoni frizerjev iz vseh kotičkov sveta.

David Hill pa ni samo ime za temo uspehi. Živi imenitno življenje aktivnega poslovneža – potuje po svetu, vsako leto se odpravi v Turčijo na jadralske počitnice z galejo, pomlad pa radostno preživlja na Karibih. Pred nekaj leti je prekinil svoj status vdovca in se poročil s 33-letno Steffanie. Z njo ima danes 8 letno hčerko. Dokaz, da smo resnično stari le toliko, kolikor se počutimo.

Ko se je nedavno tega David Hill potikal po Sloveniji, je z elegantnim in vedno nasmejanim gospodom na hitro pokramljal tudi slovenski Playboy. Tudi o laseh, kakopak.

Preberite si celoten intervju na Playboy.si