Dekleta, to morate videti!

29. 3. 2017
Deli
Dekleta, to morate videti! (foto: Anže Furlan)
Anže Furlan

Minuli konec tedna, ravno na materinski dan, je bilo v kranjskogorski Koroni še posebej vroče. V zaodrju smo se družili z dih jemajočimi postavnimi mladeniči iz vseh koncev Slovenije, tudi tistimi, ki so prejeli vstopnico za nadaljevanje prestižnega tekmovanja.

Navijaško, predvsem pa vreščeče vzdušje je bilo dovolj zgovorno, da se po odru sprehajajo postavni kavalirji, ki se potegujejo za naziv uradno najlepšega. Projekt Mister Slovenija je že v polnem teku in tako smo v drugem predizboru dobili novih osem kandidatov, potegujočih za laskavi naslov. O njihovi usodi je odločala dotična organizacija in člani žirije.

Polfinalisti Mister Slovenije Ob seštevku ocen so najbolj prepričali Aleks Klarić in Kopra, Blaž Režek iz okolice Ljubljane, Butrint Behluli iz Ljubljane, Davor Brečko iz Laškega, Davor Gradič iz Šentjurja, Gregor Čeglaj iz Škofljice, Janko Golob s Ptuja in Nik Žujo iz Ljubljane.

Spoznajte jih v živo!

Izbrani polfinalisti si v kratkem še ne bodo nadejali počitka, saj jim prihodnji dnevi prinašajo prvo uradno fotografiranje in polfinalni izbor, ki bo potekal že 22. aprila v Koroni. Takrat bo podeljen prvi naziv, Mister Casino Korona 2017, znani pa bodo tudi finalisti, ki se bodo v sklepnem delu potegovali za preostale lepotne lente: mister Proteini.si, Cosmo mister in mister Slovenije 2017.