Dekleta, zdaj se jim resnično ne boste mogla upreti!

29. 5. 2017
Deli

Najbolj privlačna deseterica slovenskih fantov je bila postavljena pred nagajiv izziv: presodite, kako jim je uspelo!

Finalisti projekta Mister Slovenije 2017 so ponovno stopili pred objektiv prekaljene fotografinje Ane Gregorič in reči, da na snemalnem 'kraju zločina' ni bilo dekleta, ki bi se jim lahko uprlo, je popolnoma odveč. Spogledljivi mladeniči so bili prekriti s poljubi, na vprašanje, kateri je bil najbolj strasten, pa so odgovorili le s skrivnostnim in malce nagajivim nasmeškom.

»Pozna se, da se je tekmovanje prevesilo v drugi del in da so fantje veliko bolj samozavestni kot na začetku. Zgodba jim je bila pisana na kožo in resnično ni bilo težav ujeti pravega vzdušja. Svoj izbor že imam, vendar bom dopustila, da me v zadnjem mesecu še kdo preseneti,« nam je ekskluzivno zaupala fotografinja.

LOV ZA VŠEČKE

Na uradni Facebook stani projekta misterslovenia.com od danes naprej poteka glasovanje publike – med peterico fantov z največ veljavnimi všečki bo organizacija Mister Slovenije izbrala enega, ki se bo na finalni prireditvi uvrstil neposredno v superfinale tekmovanja (o preostalih štirih bo poleg organizatorjev odločala še izbrana strokovna komisija).

Pridružite se finalistom

Gala finalna prireditev bo 21. junija v SiTi teatru BTC v Ljubljani. Vljudno vabljeni!