Demi Lovato o svoji hoji po robu!

Demi Lovato o svoji hoji po robu! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2016

Pevka Demi Lovato je zaradi odvisnosti od alkohola in mamil leta 2010 pristala na zdravljenju. V najnovejšem intervjuju je povsem odkrito spregovorila o najbolj temačnem obdobju svojega življenja.

"Pred zdravljenjem sem bila ena od tistih ljudi, ki jim preprosto ni za nič mar. Sodelovanje z mano je bilo prava nočna mora. Če mi je kdo iz ekipe poskušal pomagati, sem ga le opomnila, da sem jaz tista, ki mu plačuje račune," je neprijetne spomine obudila Demi, ki je razkrila, da je bila njena odvisnost tako huda, da brez kokaina ni mogla zdržati dlje kot eno uro.

Na srečo je zvezdnica, ki se je morala bojevati tudi z bipolarno motnjo in motnjami hranjenja, ki so bile posledica odvisnosti od mamil, naposled vendarle prisluhnila nasvetom ljudi, ki jo imajo radi, in pristala na zdravljenje v kliniki. Danes je njeno življenje povsem drugačno. V njenem domu ni alkoholnih pijač, je pa zato na seznamu obveznih pijač voda z limono. Klubom in zabavam se izogiba, ker se še kako dobro zaveda, da je skušnjava prevelika.

Preberite več na Cosmopolitan.si