Dinara Safina: Proste trenutke uživa v bazenu

Vir: Story
19. 7. 2009

Prva teniška igralka sveta, 23-letna Rusinja Dinara Safina, je v spremstvu mame ter dveh trenerjev (Željka Krajana ter kondicijskem trenerjem Ronana Bego) in osebnega fizioterapevta pripotovala iz Monte Carla v sanjsko mesto vrtnic Portorož.

Dinara bo 20. julija nastopila na prestižnem teniškem turnirju Banka Koper Slovenia Open. Največji slovenski teniški turnir tako prvič v svoji bogati zgodovini gosti igralko iz prve svetovne deseterice, in to kar prvo na lestvici. Kot nam je uspelo izvedeti, bo prva igralka sveta med turnirjem spala v predsedniškem apartmaju Grand hotela Portorož s petimi zvezdicami.

“V apartmaju bo prebivala sama, mama bo spala v ločeni sobi,” nam je iz prve roke zaupal Janez Jager, vodja trženja in prodaje v družbi Istrabenz Turizem. Kot zanimivost dodajmo, da smo izvedeli še, da bodo visoko gostjo razvajali z vrhunsko mediteransko kulinariko, omamnimi sladkimi pregrehami ter wellness, termalnimi in zdravstvenimi storitvami, pri katerih so v luksuznem hotelu med vodilnimi v Evropi.

Pred dnevi je Dinara opravila tudi poseben trening ter se tako pobližje seznanila z okoliščinami in vremenskimi razmerami na prizorišču ŠRC Marina, ki je le korak od luksuznega portoroškega lokala Alaya.

“Portorož je res lep kraj in tudi samo prizorišče je le korak od morja, kar mu daje poseben čar. Všeč mi je, ker je kraj miren. Razmere za igranje tenisa so odlične. Prav to je tisto, kar potrebujem! Na turnirju si želim zmagati, zato nameravam dati vse od sebe. Kako daleč bom prišla, pa ve le bog. Ne maram izgubljati, zato se vedno potrudim,” nam je prek organizatorjev razkrila vrhunska teniška igralka Dinara Safina.

Kot zanimivost dodajmo, da si igralka v teh dneh vzame tudi čas zase, ki ga s svojimi bližnjimi preživi v bazenu. “V morju ne plavam rada, ne maram, da sem vsa slana,” razkrije v smehu. Safina, ki v svetovnem merilu slovi kot psihično močna in bojevita igralka, se bo v prihodnjih dneh spopadla z lepim številom teniških predstavnic, med katerimi bodo tudi Slovenke, ki se bodo borile za zajeten kupček kar 220 tisoč dolarjev vredno nagradno zmago na WTA turnirju Banka Koper Slovenia Open.

 

Alojz Petrovčič

Nova Story že v prodaji

Story