Nekdanja punca Justina Bieberja je noseča

Nekdanja punca Justina Bieberja je noseča (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
23. 5. 2018

Nekdanji Playboyev model Xenia Deli (28) se je pred dvema letoma na Santoriniju poročila z egiptovskim milijarderjem Osamo Fatijem Rabahom Al-Šarifom (65).

Lepotica je igrala tudi v spotu Justina Bieberja, z njim pa naj bi bila nekaj časa celo v zvezi. Pojavila se je tudi v videih didžeja Calvina Harrisa (34). Zdaj Xenia pričakuje svojega prvega otroka. Na družabnem omrežju, kjer je delila veselo novico, je namreč zapisala, da je blagoslovljena, in objavila fotografijo svojega nosečniškega trebuščka.

Z bogatim podjetnikom je lepotica v zvezi od leta 2015, poročila pa sta se po samo šestih mesecih ljubezni. Nekateri ji očitajo, da je z njim le zaradi denarja, a to ostro zanika. "Kdo so drugi, da mi sodijo. Nisem popolna in mi ni treba biti," odgovarja zlobnim jezikom. "Moj mož je moja ljubezen, moj učitelj in moj prijatelj. Dan po poroki sem se zaradi njega počutila kot najbolj srečna ženska na svetu." Lepotica je po rodu iz Moldavije, pojavila pa se je na naslovnicah revij Playboy, Sports Illustrated, Vogue, Harper's Bazar in še mnogo drugih. Hotela je postati učiteljica, a študija ni končala. Manekensko kariero je začela leta 2012, ko se je poročila s fotografom Patrickom Coxom. Njun zakon je hitro razpadel, a nikoli ni povedala, zakaj.

Foto: Profimedia

Priporočamo