10. obletnica poroke Damjana Murka: Ne živiva drug mimo drugega!

10. obletnica poroke Damjana Murka: Ne živiva drug mimo drugega! (foto: Klavdija Vnuk, Tibor Golob, Vlado Cviren) Klavdija Vnuk, Tibor Golob, Vlado Cviren
Vir: Lady
30. 5. 2018

V gostišču Siva čaplja sta si zakonca Murko že drugič obljubila večno zvestobo. Rdeča preproga, vse na najvišji ravni, ko je ob pesmi Eve Boto žena Maja z njunim sinom Tiarjem prišla po rdeči preprogi.

Ansambel Lunca, ki je mladi par pospremil na nadaljnjo srečno pot, ter pevka Mili in Damiano Roi so poskrbeli za nepozabno vzdušje. Veliko presenečenje za vse pa je bil latino Slovenec Isaak Palma, ki je vse prisotne ganil do solz.

"Najina pot se je začela pred več kot 13 leti, ko sem pel na sprejemu županovih gostov in je bila njegova tajnica z mano tako zelo prijazna, da sem sklenil, da bo ta ženska nekoč tudi moja tajnica. (smeh). Vendar je to preseglo vse meje. Postala je moja žena in mati najinega sina Tiarja. Moja kariera je bila takrat v vzponu in skupaj sva šla skozi vse laži, natolcevanja in podtikanja. Vendar sva se kljub veliko solzam odločila za skupen korak. Čeprav tudi takrat brez zlobnih jezikov ni šlo, je bil najin dan kot iz pravljice. Šlo je za poroko leta in ni je bilo založniške hiše, ki takrat ne bi poročala o tem dogodku," se spominja Damjan, ki pravi, da zakon kljub vsemu ni nobena pravljica.

Damjan Murko: Praznoval 10. obletnico poroke

"So takšne in drugačne stvari, ki ti pridejo do duše, globoko in še globlje, in kar je najhuje, lahko pustijo brazgotine. Priznam, nama se je zgodilo prav to. Oba sva delala napake, ampak prav nikoli nisva pomislila, da nisva za skupaj, bog ne daj, da bi pomislila na ločitev. Vedno sva živela drug z drugim in nikoli drug mimo drugega.

Damjan Murko: Praznoval 10. obletnico poroke

To je najin uspeh za srečen zakon. Kot pravi naslov moje zadnje pesmi, ki je ob tej priložnosti namenjena moji soprogi – Ne zaklepaj vrat srca. Za pesem smo na praznovanju obletnice posneli tudi videospot. Vsaka zgodba je lahko lepa, če je ob tebi druga polovica duše, in midva sva našla drug drugega."

Foto: Klavdija Vnuk, Tibor Golob, Vlado Cviren

Priporočamo