12 zvezdnikov, ki bodo plesali v Zvezde plešejo

12 zvezdnikov, ki bodo plesali v Zvezde plešejo (foto: Pop Tv) Pop Tv
25. 2. 2017

V nedeljo, 12. marca, ob 20. uri na POP TV prihaja nova zabavna oddaja Zvezde plešejo, ki jo bosta vodila Tara Zupančič in Peter Poles. Zdaj pa je znano tudi, kdo bo brusil svoje plesne pete in se vrtel na plesnem parketu.

Razkrivamo 12 zvezd.

ALEKSANDRA BALMAZOVIČ

Igralka in producentka

Sodelovanje v Zvezde plešejo ... mi pomeni nekaj, kar sem si že dolgo potihem in zdaj na glas želela. Odkrivanje novega, svojih zmogljivosti, telesne pripravljenosti in novega scenskega sporazumevanja. Pričakujem izjemno zabavo na treningih in v živo preseganje televizijskih nastopov. Prišle bodo tudi fizične bolečine zaradi vnetja mišic ter osebna nadgradnja.

IRYNA OSYPENKO NEMEC

Manekenka in lastnica modne agencije

Sodelovanje v Zvezde plešejo ... mi pomeni Izpolnitev prvih otroških sanj, ker zaradi takšnih in drugačnih razlogov nisem postala plesalka. Prva in najgloblja želja je bila, da bi postala balerina, vendar so mi zaradi moje višine odsvetovali to pot. Kot pa se je kasneje izkazalo, sem žal tudi za ples v paru previsoka. Po premisleku pa sem izbrala tak poklic, v katerem je moja višina prednost in ne ovira.

LETICIA SLAPNIK YEBUAH

Arhitektka in učiteljica v glasbeni šoli

Plesni čeveljci ... se jih veselite ali bojite? Ne bojim se jih, saj naj bi bili udobni, kajne? J Drugače pa ne nosim čevljev z visoko peto. Pravzaprav imam doma samo ene salonarje in ene škornje z visoko peto.

MAJA MARTINA MERLJAK

Igralka

Plesni čeveljci ... se jih veselite ali bojite? Pesne čevlje obožujem, ker so najbolj udobni čevlji s peto, kar jih lahko dobiš - jih imam kar nekaj doma iz predstav. Včasih jih obujem, ko grem plesat in sem oblečena petkam primerno.

NUŠA LESAR

Voditeljica

Spomini na srednješolske plese so ... Oh, v znamenju konstantnih ljubezenskih težav. Vedno sem se zelo veselila šolskih plesov in po navadi čisto do zadnje pesmi napeto in že rahlo obupano čakala, da se je moja takratna simpatija vendarle opogumila in je prišla prosit za ples.

URŠKA VUČAK MARKEŽ

Igralka in profesorica matematike

Spomini na srednješolske plese so ... mirne pesmi so bile zakon zaradi stiskanja in poljubljanja.

DEJAN VUNJAK

Glasbenik

Sodelovanje v Zvezde plešejo ... mi pomeni novo dogodivščino, nove izzive, druženje, zabavo in smeh. Gledalcem pa sporočam, da naj se kar smejijo, če se bom polomil.

DENIS PORČIČ – CHORCHYP

Kick-boksar in raper

Sodelovanje v Zvezde plešejo ... Mislim, da se bom zavedal šele, ko bom stal na odru in bodo vame in mojo držo uprte vse kamere. Že zdaj mi gre malo na smeh. Vesel in počaščen sem, da bom lahko sodeloval v oddaji in seveda je to za borca zelo nov izziv.

IGOR ŠTAMULAK

Igralec

Plesni čeveljci ... me skrbijo, ker drsijo. Se pa veselim plesnih kostumov, saj bom z veseljem pokazal svoj »ljubavni tepih«, a so Pontersso v Trsu zaprli, kjer so jih včasih prodajali na metre.

JANEZ USENIK

Novinar, igralec, stand-up komik

Plesni čeveljci ... v tem primeru lahko odgovorim z nesmrtnimi besedami Damjana Murka - srečen sem, da sem moški.

JERNEJ TOZON

Pevec skupine Čuki

Spomini na srednješolske plese so ... bolj je bila tema, bolj smo plesali.

MIHA DRAGOŠ

Maneken in glasbenik

Spomini na srednješolske plese so ... v srednji šoli smo se dijaki in profesorica dogovorili za tečaj plesa. Tako smo dve leti ob petkih po pouku plesali in se zabavali. Na srednješolskih plesih sem bil član banda in takrat sem s sošolci po večini pel ter zabaval ostale dijake, zato sem plesal na odru.

PLESNA ODDAJA ZVEZDE PLEŠEJO PRIHAJA NA POP TV 12. MARCA! AKTUALNO DOGAJANJE LAHKO SPREMLJATE NA FACEBOOKU @ZVEZDEPLESEJOPOP IN INSTAGRAMU @ZVEZDEPLESEJO.