16-letna nova zvezda Slovenije zmage ni pričakovala

16-letna nova zvezda Slovenije zmage ni pričakovala (foto: Planet Tv) Planet Tv
5. 6. 2018

Velika zmagovalka pevskega šova Nova zvezda Slovenije je komaj 16-letna Viviana Kukar, ki je v superfinalu prejela več glasov občinstva kot Arijana Lucas. Viviana je že od začetka veljala za najbolj samozavestno tekmovalko, žirijo je s svojo suverenostjo presenetila že na avdiciji.

Viviana nastopa že od sedmega leta starosti in priznava, da je rada v središču pozornosti, zato se na odru počuti odlično. Že dolga leta igra tudi klaviature, njena učiteljica petja pa je Irena Yebuah Tiran. Če bi lahko zapela s katerim koli glasbenikom, bi izbrala Christino Aguilero, med slovenskimi izvajalkami pa obožuje Nino Pušlar.

Zase pravi, da je neustavljiva, brez glasbe pa si ne predstavlja življenja. Poraz ji nikoli ne vzame volje, pri petju pa stavi na močno interpretacijo, ki ji je prinesla tudi zmago v Novi zvezdi Slovenije na Planet TV.

Zmage ni pričakovala!

"Zmage nisem pričakovala," je takoj po velikem uspehu na finalu povedala Viviana, ki meni, da je žirijo in gledalce prepričala predvsem s svojo energijo. Brez dobrega glasu pa seveda ne gre in tega Viviana uri pri Ireni Yebuah Tiran. "Želim si še naprej razvijati svoj talent, delati in biti še bolj uspešna," je še povedala, preden se je odpravila na zabavo s preostalimi finalistkami. Te so ji takoj, ko so kamere ugasnile, prihitele v objem in solze so tekle v potokih, prav tako pa peneče vino, s katerim so nazdravili kar na odru.

Zajokala je tudi drugouvrščena Arijana Lucas, ki ji je zmaga za las ušla. Bile so tako solze sreče kot žalosti, saj je bila razumljivo malce razočarana, a hkrati vesela za zmagovalko Viviano, ki je nadarjena mlada pevka in si po Arijaninem mnenju zmago zasluži. Vse finalistke so se kljub tekmovanju za laskavo nagrado v Novi zvezdi Slovenije spoprijateljile in se podpirale v vseh glasbenih izzivih pred in za kamero. Ne dvomimo, da je pred vsemi lepa kariera in tudi Arijana nam je obljubila: "Še boste slišali zame."