3 leta po prejemu zdravila je mali Kris videti TAKOLE (zagotovo se še spomnite malega junaka, kajne?)

3 leta po prejemu zdravila je mali Kris videti TAKOLE (zagotovo se še spomnite malega junaka, kajne?) (foto: Bor Slana/STA) Bor Slana/STA
23. 11. 2022

Pred nekaj leti je malček uspel združiti celo Slovenijo - marsikdo mu je z donacijami leta 2019 pomagal do lepšega in boljšega življenja.

“Tri leta so minila od dne ko sem, hvala vaši pomoči, prejel gensko zdravilo. Kar nekaj časa se vam nisem oglasil, vendar ne mi zamerit, saj poskusam nadoknaditi vse izgubljene dneve v vrtcu in kar se da uživati v družbi vrstnikov,” so oskrbniki Krisovih družbenih omrežjih zapisali v njegovem imenu in objavili prizore, ki so ogreli številna srca.

ČUSTVENO: Zdaj je jasno, kakšna je bila vrnitev Darje Zgonc in tukaj so foto dokazi

Ob njegovih slikah so še dodali, da obiskuje terapije. S svojim napredkom, radovednostjo zgovornostjo in vragolijami razveseljuje vse okrog sebe, še najbolj pa družino, ki mu vedno stoji ob strani. "Vsem pošiljam močen objem, predvsem pa mojim prijateljem, ki se kot jaz iz dneva v dan trudimo in premagujemo ovire. Objemček tudi @walking_with_urban , kateri še vedno potrebuje našo pomoč," je še zapisano na Facebooku ob čudovitih prizorih, s katerih je razvidno, kako lepo je Kris napredoval.

FB prijatelji so malemu Krisu tudi v prihodnje zaželeli veliko lepega - veselja, sreče, predvsem pa zdravja in mu namenili besede, polne pohval in človeške topline. Kris lepo napreduje in hitro raste v objemu svojih najbližjih, ki požrtvovalno skrbijo zanj.