6 Pack Čukur Tabujevce premagal v streljanju na gol

6 Pack Čukur je s pomočjo enega od igralcev malega nogometa na SiOL POKAL-u v strelih na gol ugnal Tabujevca Izija in Macota. (foto: Urša Drofenik) Urša Drofenik
22. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

Za pravo športno-glasbeno poslastico so minuli vikend v Velenju poskrbeli 6 Pack Čukur in člana skupine Tabu, Izi in Maco.

Velenjski finale SiOL POKAL-a bo obiskovalcem še dolgo ostal v prav posebnem spominu, saj so se v strelih na gol pomerili 6 Pack Čukur in člana skupine Tabu, Izi in Maco, ter tako podprli družbeno-odgovorno noto projekta.

Telekom Slovenije bo namreč doniral sredstva za poletni nogometni tabor za otroke iz socialno ogroženih družin, med katerimi bodo tudi otroci iz Velenja in okolice.

»Igralce, ki so se pomerili v Velenju, poznam še iz mladih let, ko so igrali nogomet na igrišču pred blokom, danes sem jih prišel pozdravit, se malo podružit in podpret dobrodelnost,« je kot svoj razlog za obisk navedel Boštjan, bolje znan kot 6 Pack, ki je odrepal tudi najnovejši singl z albuma Gangsta Dilla Playa Gorilla.

Sam se je nekaj časa resno ukvarjal z rokometom, nato pa ga je popolnoma zasvojilo skejtanje. Ker ve, kako pomembno lahko zdrav športni duh pomaga otrokom in mladostnikom pri odraščanju, je pohvalil tudi SiOL POKAL: »Všeč mi je, da se dogajajo taki projekti, ki mlade zvabijo ven, na igrišča, da se rekreirajo – če ne zaradi rezultatov, pa zaradi zdravja.« Ob tem je v šali okaral svojo nečakinjo, ki ga je spremljala na dogodku, saj sama igra nogomet, za prijavo na turnir pa se ni opogumila.

Izi in Maco, ki sta samo za Velenjčane premierno predstavili singl Hvala za ribe, sta na igrišče prišla opremljena s prav posebnimi Tabujevskimi športnimi dresi. Športna oprema jima žal ni dosti pomagala, saj je 6 Pack Čukurju, s pomočjo enega od ljubiteljskih igralcev malega nogometa, dvojec za las uspelo premagati.

Izi in Maco sta bila kljub »porazu« veselo razpoložena in sta se strinjala, da glasba in nogomet odlično sodita skupaj. Pri obeh namreč potrebuješ uigrano ekipo. Na vprašanje, kdo so v njihovi skupini »kapetan«, »strelec« in »vratar«, pa sta odgovorila, da je potrebno kombinirati najrazličnejše vloge in predvsem znati sodelovati.

Foto: Urša Drofenik

Priporočamo