6Pack Čukur in žena Nika bosta poletje preživela na Pagu

6Pack Čukur in žena Nika bosta poletje preživela na Pagu (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
7. 7. 2017

Velenjski raper 6Pack Čukur je spakiral kovčke in se z ženo Niko preselil na hrvaški otok Pag, ki ga številni imenujejo kar hrvaška Ibiza. A brez skrbi, priljubljeni glasbenik Maribora ne zapušča za vedno, temveč le za čez poletje. V pogovoru, direktno s priljubljenega otoka, nam je zaupal, kaj vse z Niko počneta čez mejo. No, glede na to, da sta par že 18 let, poročena pa dobrih šest, je razkril tudi njune načrte o morebitnem povečanju družine.

Boštjan in njegova Nika sta ta hip na hrvaškem otoku Pag, kjer vodita zabavni program priljubljenega Hostla Zrće. "Tam skrbiva za nenehno zabavo in partije na bazenu vse poletje 2017. Vmes poskušava najti seveda še kaj časa za uživanje, a v tem poslu že tako in tako uživava," je navdušeno dejal 6Pack Čukur, ki je razkril glavni razlog, da sta sploh sprejela ta izziv na Pagu. "Tukaj je res super. Oba z Niko sva poletna človeka, ustreza nama morje, v Sloveniji ali kje drugje. Na Pag zahajava že nekaj let, saj je blizu najinega doma v Mariboru. Tako se lahko kadarkoli odpraviva po opravkih v Slovenijo, tudi pozimi velikokrat skočiva na kratek oddih na ta hrvaški otok," je povedal Velenjčan, ki v hostlu uživa v družbi mladih, ki so se prišli zabavat na zloglasno plažo Zrće.

"Z njimi in ekipo se super razumemo, včasih skoraj preveč. Naši glasbeni nastopi so večinoma prilagojeni tujcem, zato svojih avtorskih pesmi tukaj ne promoviram. Jih pa zanima, kdo sem in kaj delam. Takrat pa hitro tema nanese na slovensko sceno oziroma moje delo. Za vse podrobnosti mojega nastopa poskrbi Nika, ki poleg tega skrbi tudi za vizualni videz zabav v hostlu in za nemoteno delo ekipe," je še dodal glasbenik.

Nikamor brez psičkov

Z ženo Niko se, kadar ne delata, rada odpravita tudi na plažo. "Najraje na kakšno manjšo, kjer sva sama in kjer lahko najina psa uživata brez povodcev. Tu pa tam greva tudi na čoln, s katerim raziskujeva Pag. Včasih vzameva zraven tudi masko, nisva pa pretirana potapljača. Raje si vzameva čas za pripravo dobrega zajtrka pod improvizirano senco nekje na samem," je razkril Boštjan, ki se rad nastavlja tudi sončnim žarkom. "Oba imava rada sonce in sončenje. Jaz precej hitro postanem rjav, a se tudi hitro naveličam ležanja na plaži, Nika pa zdrži dlje," je zaupal, Nika pa je dodala: "Ko se sončim, uporabljam zaščitna sredstva oziroma kreme, kapo in sončna očala.

Najboljša zaščita je dobra senca ali pa sončenje ob primernih urah. No, včasih me sonce premami in se posončim preveč, a je že drugi dan vse okej." Glede na to, da sta na tem priljubljenem otoku, bi človek pričakoval, da se, ko sonce zaide, odpravita zabavat na plažo Zrće, a ni tako. "Te zabave sva si že ogledala. Nekajkrat na leto  greva v Zrće pogledat, kako žura mladina, ali pa obiščeva kakšen koncert z didžeji, ki jih tukaj je res ogromno. Sicer pa je že v našem hostlu veliko 'galame', tako da si velikokrat zaželiva bolj mirnih lokacij ter kakšen špricar na terasi brez glasbe," je odločno povedal Velenjčan.

"Najprej biznis, potem otroci"

Glede na to, da imata zakonca Čukur dva psička, Tončija in Špira, ki ju zvesto spremljata tudi na Hrvaškem in z njima na vso moč uživata, počasi razmišljata tudi o širitvi družine. "Razmišljava o otrocih, vendar sva tako vpeta v delo in druge stvari, da ne razmišljava dovolj močno. Vse ob svojem času," je v smehu dejal Boštjan, ki trenutno vse svoje misli usmerja v delo.

S Paga se v Slovenijo vračata le na koncerte, ki jih ni želel odpovedati. "V juniju je kar veliko vračanja domov, v juliju in avgustu, ko je tukaj top sezona, pa bolj malo," je razkril priljubljeni raper, ki ima tudi za prihodnost jasne načrte. "Z najinim podjetjem želiva tudi v prihodnje dobro delati in se širiti čez mejo. Že zdaj sva tukaj spoznala veliko novih ljudi, kar ti hitro odpira poznanstva in priložnosti. Septembra pa se vračam na delovno mesto na Srednjo gradbeno šolo in gimnazijo Maribor, kjer keramičarje in pečarje poučujem prakso. To je velik izziv, ki sem ga sprejel lani, in ga nadaljujem. Veliko mi pomeni predajanje znanja mladim, ki s takšnimi poklici hitro dobijo zaposlitev," je zaupal Boštjam, ki je po izobrazbi keramičar. "No, medtem ko jaz poučujem, Nika skrbi za brezhibno organizacijo in potek dogodkov ali koncertov. V najinem podjetju se ukvarjamo z organizacijo dogodkov, porok, zabav ... Velikokrat na teh dogodkih tudi nastopam, tako da se moj delovni teden pogosto konča šele v nedeljo," je še povedal simpatični glasbenik.

Barbara Majič

Priporočamo