6Pack Čukur se pripravlja na vlogo življenja - na očetovstvo!

6Pack Čukur se pripravlja na vlogo življenja - na očetovstvo! (foto: Šviglo Production) Šviglo Production
Vir: Nova
23. 7. 2018

Ni več skrivnost. Boštjan Čukur, ki ga vsi poznajo pod glasbenim imenom 6Pack Čukur, bo postal očka. Konec novembra bo tako na svet prijokal dojenček, ki bo razveselil družinico, saj je njegova Nika že čez polovico nosečnosti.

Boštjan in Nika sta ena tistih, ki na slovenski glasbeni sceni že vrsto let uspešno delujeta. On ob poučevanju na šoli še aktivno nastopa, ona pa je odlična organizatorica številnih dogodkov in zabav. Poleg tega skrbi tudi za njegove nastope. Skupaj sta več kot 15 let in po poroki, ki sta jo imela pred nekaj leti, se bo zdaj njuna družina povečala za fantka ali punčko. "Letos praznujeva sedmo obletnico poroke, imava dva psa in mačka, zdaj pa se karavani pridružuje še dojenček. Najino življenje je že zdaj pestro, saj je Čuki profesor na srednji gradbeni šoli, jaz pa skrbim za njegov 'booking' in koncerte po vsej Sloveniji. Skupaj z The Hangover ladies, ki so ob Čukiju na vsakem koncertu, smo prevozili že vso državo po dolgem in po čez ter tudi lep kos Hrvaške. Z nami sta vedno tudi Tonči in Spiro, kmalu pa se nam bo pridružil tudi dojenček. In če bo le šlo, bomo skupaj tudi takrta, kose nam pridruži. Življenje glasbenikov je velikokrat 'vagabundsko', in midva nisva pri tem nobena izjema. Uživava na potovanjih in ko spoznavava nove ljudi, oba se rada druživa in se zabavava," pove Nika.

Boštjan in Nika

Nosečka

Nika je prvo polovico nosečnosti že skoraj prestala in na srečo se njeno počutje ni spremenilo. "Velikih slabosti pri meni ni bilo, nekaj zaspanosti. To je bila velika sprememba, ki je prinesla popoldanske počitke," z nasmehom doda Nika, ki pa si ne zna predstavljati, da bi se zaradi nosečnosti njeno življenje obrnilo na glavo. "Ta trenutek si to zelo težko predstavljava, če sem iskrena. (smeh) Sploh zato, ker se trenutno res še dobro počutim in lahko v visokih petah preplešem vso noč ali pa se v mesto peljem s kolesom in opravljam vsakodnevna opravila. Želim si, da bi tako ostalo in da bi ostala tudi po porodu jaz, in ne sužnja stereotipom, ki jih določa naša družba v smislu, kako se spodobi obnašati in kaj mame smejo početi."

Vse po ustaljenem ritmu

Boštjan in Nika

Nika in Boštjan sta te dni na hrvaški obali, kjer med nastopi veliko časa preživita tudi na morju. "Res nas čaka še veliko koncertov in drugih dogodkov. In Nika meni, da nosečnost ni bolezen, in dokler ji bo zdravje dopuščalo, bo delala in se udeleževala dogodkov," še veselo novico komentira Boštjan. "Prav tako načrtujeva dopust na nama ljubem Pagu in pa veliko zabavo konec poletja, saj Čukija letos čaka okrogla štiridesetica," doda Nika.

Besedilo: MIMA // Fotografije: Šviglo Production

Priporočamo