8 najbolj vročih moških

Vir: Story
2. 1. 2010

Na našem portalu ste izglasovali najbolj seksi slovenske zvezdnike. Poleg absolutnega zmagovcalca Jana Plestenjaka vam predstavljamo še ostalih sedem lepotcev, ki so dobili največ glasov.

Jan Plestenjak

Težko bi našli Slovenca, ki še ni slišal zanj, srce marsikatere predstavnice nežnejšega spola pa po 17 letih osvajanja vrhov glasbenih lestvic še vedno bije za ‘latino loverja’ iz dežele na sončni strani Alp, kot ga mediji radi označujemo.

Lahko bi rekli, da je visoki šarmer kot vino, saj z leti postaja vedno boljši, in zdi se, da leta na slovenski estradi na njem niso pustila nikakršnih sledi razen kakšnega pramena sivih las, zaradi katerih pa je videti še bolj šarmanten. Po horoskopu je oven, ki mu vladata Mars in ognjeno rdeča barva, zanje pa velja, da ljubijo hitrost in akcijo. Torej hitro v akcijo, vendar še nasvet - če želite osvojiti tipičnega ovna, nikakor ne smete v celoti prevzeti pobude, temveč to prepustite le njemu. Kot pravijo, upanje umre zadnje, mogoče pa boste prav vi ena izmed srečnic, ki bo začarala srce večnemu samcu.

Jernej Tozon

Temen, malo neobrit, čokoladnih oči, z urejeno pričesko, izbranim stilom oblačenja, ki poudari tisto, kar je vredno poudariti, in z belimi zobmi, ki so njegov adut, osvaja ženske že od najstniških let dalje … To je paket, ob katerem marsikatera reče ‘Še!’.

Nedolžnost je izgubil pri 17, v življenju je bil v treh resnih zvezah, njegova zadnja partnerica je bila starejša od njega in kozoroginja po horoskopu. Tisti, ki ga dobro poznajo, pravijo, da je zanj primerna športna in neljubosumna ženska; v zakup bi morala vzeti to, da je znan in da se za njim obrača še marsikatera druga.

Jure Košir

Pred leti vrhunski alpski smučar, danes ambiciozen poslovnež. Pred leti brez obročka na prstancu in brez otrok, danes z vsem tem, a še vedno … seksi! S svojim prikupnim nasmeškom, ki ostaja enak kot takrat, ko je na olimpijskih igrah v Lillehammerju osvojil bron, razoroži vsako ledeno kraljico.

Ne glede na Juretovo družinsko življenje, za katero pravi, da si zasluži pridevnik srečno, pa je za ženske še vedno pravi magnet. Kot da ne bi bilo vse, kar pride v paketu z njim, ovira. Zakaj je v ženskih očeh tako seksi, je kompleksno vprašanje. Nekaterim je všeč njegova postava; je visok, postaven, še vedno kondicijsko vzdržljiv. Ponuja tisto, čemu ženske rade pravijo: ‘imaš kaj za (za)grabiti’. Pravi dedec, torej. Nekatere mika, ker daje občutek, da je moški, ki bi ga bilo vznemirljivo raziskati.

Lado Bizovičar

Ženskam, ki so naveličane klasičnih lepotcev z modnih revij, katerim je pri moškem pomembno, da ima smisel za humor in občutek, da je samosvoj, da se požvižga na glas množice, hkrati pa lahko ponudi nekaj svojega, v lastni glavi premletega, je Lado Bizovičar pisan na kožo. Seksi je, ker je tako zelo drugačen, predvsem pa je … neraziskan.

V mlajših letih mu ni bilo nerodno nositi oprijetih pajkic in v njih poplesavati na ritme rokenrola, ni mu bilo nerodno iz knjižnice nositi knjig v PVC-vrečkah, leta pozneje mu ni bilo nerodno sredi dnevne sobe na strop obesiti gugalnico, ki jo je prinesel iz Indije. Če ga vprašate danes, bi iz Indije najraje pripeljal rikšo in se z njo vozil po Ljubljani, ker se mu zdi veliko bolj praktična kot avtomobil; njegov prvi avto je bil lancha y10, s katero je prepotoval vso Evropo. Avanturistični duh, ki prebiva v njem, ga dela še zanimivejšega. Zdi se, kot da ženske privlači, ker zna govoriti, ker se zdi malo zaj**an, nedosegljiv, ker je faca in ker se požvižga na ‘sosed pravi’. Seksi je, ker deluje kot dedec v fantovski preobleki.

Peter Mankoč

Le kaj bi lahko povedali o Petru Mankoču poleg tega, da je najboljši slovenski plavalec, lastnik devetih zaporednih naslovov evropskega prvaka na 100 metrov mešano, v isti disciplini pa je pred nekaj tedni v Carigradu postavil še nov svetovni rekord.

Ni lahka naloga, da se moški v tesno oprijetih kopalkah, ki več razkrivajo kot zakrivajo, še vedno počuti in je videti možato, kar pa Petru brez težav uspeva. Visok in temen, z izklesanim telesom, kot grški bog Adonis je tarča pogledov in bliskavic fotoaparatov, kjerkoli se pojavi, njegovemu seksapilu pa ne škodijo niti široka ramena in močne roke, v objemu katerih bi se vsaka ženska počutila popolnoma varno. Ker se je v svoje stanovanje preselil šele pred nekaj leti in si je nazadnje vzel čas za prenovo kuhinje, tam sedaj ob prostih trenutkih preživi največ časa, izpopolnil pa je tudi svoje kuharske veščine.

Peter Poles

Kaj imajo skupnega Jim Carrey, Sasha Baron Cohen (Borat) in Peter Poles? Američana, Angleža in Slovenca veže poseben dar, ki se mu reče smisel za humor. In prav zaradi tega aduta so danes tam, kjer so.

Voditelj je svojo televizijsko pot začel v glasbeni oddaji Videospotnice, svoje mesto pa si je utrdil takrat, ko mu je uspelo nič kaj dinamično tekmovanje za pesem Evrope preobrniti v zabavno dveurno druženje, pred televizijski ekran pa privabiti marsikaterega gledalca, ki sicer ni privrženec tovrstnih oddaj. Na račun tega ‘afnanja’, kot so njegovo vodenje poimenovali nekateri ciniki, je slišal že kar nekaj kritik, vendar pa se na stroko ne ozira, veliko bolj sta mu pomembna lastno mnenje in mnenje občinstva. Ta pa ga je vzljubila tudi v oddaji Zvezde plešejo, kjer je dokazal, da mu je plesni oder pisan na kožo in da lahko profesionalno plesalko brez težav vodi skozi hitre latino ritme. Katera izmed nas pa si ne bi želela moškega, ki nas na plesišču, namesto da nas pohodi, raje zavrti ob dinamični glasbi?

Sebastjan Cimirotič

Nogometašu Olimpije Sebastjanu Cimirotiču naklonjenosti žensk ne manjka. Ima tipično telo in imidž nogometaša ter bančno kartico. Nekaterim se zdi seksi že zato, ker je naš medijsko najbolj znan nogometaš, drugim zato, ker na trenutke deluje naivno, tretjim, ker …

Na trenutke se zdi tudi, da je ženskam seksi tudi zaradi potrebe, da bi se skupaj kaj naučila. Najdejo se seveda tudi takšne, ki jim je privlačen ravno in samo zato, ker je nogometaš in živi življenje nogometaša, pa takšne, ki jim je všeč zgodba o tem, da ženski, ki jo ima rad, brez težav da, kupi, pomaga. So tudi ženske, ki jih pri njem ‘rajca’ občutek, da bi jih spraševal za mnenja, nasvete, se pravi, občutek, da bi kot moški potreboval njihovo pomoč. Da bi tudi one imele moč besede. Spet druge privlači, ker si predstavljajo, da jim, če bi bil Cime njihov, ne bi bilo treba hoditi v službo; da bi on služil za dva, one pa bi skrbele zase, za dom in za otroke. Ter seveda zanj. Otrok si želi, vendar le pod pogojem, da bo našel žensko, s katero si bosta oba prizadevala, da bodo njuni otroci odraščali v zdravi ‘familiji’.

 

Omar Kareem Naber

Omar Kareem Naber, kot se glasi njegovo rojstno ime, je prvi zmagovalec Bitke talentov iz leta 2004, ki je dokazal, da tudi tovrstni šovi lahko perspektivne glasbenike prelevijo v zvezde stalnice na slovenski glasbeni sceni. Ob izidu njegove prve plošče pred štirimi leti je bil najbolj oblegan in zaželen glasbenik v Sloveniji.

Kljub izjemno neodvisni in samosvoji osebnosti, zaradi katere se na zunanje opazke in kritike ponavadi ne ozira, pa je v sebi tipičen rak, za katere je značilna močna čustvenost. Tudi Omar brez oklevanja prizna, da je prava romantična duša in da si brez romantike ljubezni sploh ne predstavlja. Čeprav je vedno in povsod obkrožen s samimi lepoticami, ga v resni zvezi s kakšno od njih še nismo videli, razen na začetku njegove glasbene poti, ko sta bila s Katjo Koren, sotekmovalko v Bitki talentov, v zvezi skoraj leto dni. Sicer pa mladi glasbenik verjame, da bo nekoč našel svojo sorodno dušo, zraven pa doda, da za vsakega človeka ne obstaja le ena, ampak več njih.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story