8. Žur z razlogom: We can't sleep at night

Vir: Govori.se
19. 11. 2010

Na 8. Žuru z razlogom bo skupina We can't sleep at night ob vseh svojih udarnih skladbah predstavila tudi gradivo s prihajajočega tretjega albuma.

Čeprav še ne sodijo med najbolj razvpite slovenske bende, so We can't sleep at night po petih letih delovanja, dveh albumih in več kot sto koncertih že stalnica slovenskih odrov. Včasih kričavo razuzdani, drugič nekontrolirano plesni.

Za seboj imajo turnejo Klubskega maratona, številne uspešne nastope po Balkanu, spomladi pa so osvojili še Južnoafriško Republiko, kjer so se dvorane včasih prav nevarno zamajale pod nogami navdušenega občinstva. Bend žejen vročekrvnih nastopov in občinstvo lačno dobre muzike, to je recept za njihove energične nastope.

Fantje že pripravljajo tretji album, preizkusili pa ga bodo prav na Žuru z razlogom in balkanski turneji, ki bo sledila.

V Mariboru bodo 27. novembra na Žuru z razlogom z njimi nastopili še newyorška indie atrakcija MGMT, avstrijski elektro-poperji Bunny Lake, torinski plesni post-punkerji Did, ter domača elektronska kolektiva Rotor ter Code.EP. Z njimi bomo spet zaplesali za dobrodelni evro, zbrana sredstva pa bo društvo Beli obroč namenilo za izgradnjo prijaznih sob.

Podarjamo!

Govori.se bo 3 srečneže obdaril z brezplačnimi zgoščenkami skupin - We can't sleep at night, Rotor in Code.EP. Vse kar morate storiti je, da nam na govori.se@adriamedia.si čimprej pošljete elektronsko sporočilo s svojimi podatki in s pripisom, katero zgoščenko si želite. Izmed vseh prispelih sporočil bomo nagradili tri!

Priporočamo