Adidas Originals pomlad/poletje 2011: Proslavitev ženske kolekcije za ulično modo

Vir: Govori.se
13. 1. 2011

Herzogenaurach – s sezono pomlad/poletje 2011 adidas Originals predstavljajo svežo, lastno oblikovano žensko kolekcijo, ki bo ponujala oblačila, obutev in dodatke, pisane na kožo potrebam današnje ženske ulične mode.

Od klasičnega uličnega izgleda, ženstvene elegance pa vse do športnih oblačil za vsak dan – adidas Originals ima vse. Adidas Originals kolekcija za ženske, ki je stalen del ponudbe ulične mode, je mogoče navzkrižno kombinirati in ponuja raznolika nova oblačila ter individualne stile.

Inspiracijo nova kolekcija črpa iz japonske ulične mode, adidas Originals pa združujejo nezgrešljiv pečat znamke z japonskimi vplivi kot je “KAWAII”, ki predstavlja vse kar je ljubko in prikupno, s poudarkom na obliki in karakterjih.

Češnjevi vzorci in grafike, ki se navezujejo na japonski življenjski stil so na novo predstavljeni na že znanih adidasovih silhuetah ter tako ustvarjajo nove stilske izzive za nežnejši spol, od ženstvenega čevlja pa do “casual” dekliškega izgleda.

WOMEN’S PREMIUM ICON paleta na nov, moderen način oblikuje klasične, arhivske kose ter tako z uporabo razkošnih materialov v posebnih barvnih izvedbah poskrbi za modni preobrat adidas Originals obutve in oblačil. Vrhunec ponudbe je edinstvena, lasersko rezana izvedba, ki zaživi v večih kosih obutve, kot na primer na M ATTITUDE CO W in L.A. TRAINER CO W, ter ustvarja prelep Trefoil vzorec.

FEMININE kolekcija ponuja eleganten stil, tako v dnevni kot nočni izvedbi. Oblačila za dnevno nošnjo so sveža in lahko nosljiva, medtem ko je eleganten nočni stil glamurozen in seksi, kar doseže z uporabo materialov kot so kristalčki, zakovice in bleščice.Vrhunec kolekcije za modno osveščeno žensko predstavlja M ATTITUDE JS W, ženska izvedba Jeremy Scott (ObyO) čevlja.

WOMEN’S SPORT
kolekcija vsebuje kose, ki ponujajo vse od avtentičnega arhivskega izgleda pa do modernega življenjskega stila ter se osredotoča na udobne ženske izvedbe MEGA Torsion in MEGA Softcell inačic, ki še izboljšujejo bogato športno ponudbo.

Novost v Originals segmentu za ženske je SKATE LIFESTYLE (ST) kolekcija, ki mladim dekletom ponuja zabaven in deški izgled zlit s trdno držo, z uporabo edinstvenih adidas Originals grafik. Vrhunec kolekcije predstavljata vulkaniziran HONEY DESERT W in ADI EASE MID W.

Originals ženska kolekcija bo na voljo v vseh adidas Originals trgovinah ter izbranih partnerskih trgovinah po svetu od januarja 2011.

Značke: Adidas moda

Priporočamo