Adnan Buljubašić (Big Brother): Pripravlja se na gledališče

Adnan se po 
izpadu iz 
šova BB že 
pripravlja na 
nove projekte 
v sklopu 
gledališča. (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
12. 4. 2016

Med prvimi izpadlimi kandidati iz šova Big Brother je Velenjčan Adnan, ki pa ima o samem šovu in izkušnjah le pozitivne besede.

"Doživetje v hiši je bilo zame zelo pozitivno. Marsikdo, ki je prišel notri, se ni psihično pripravil, jaz pa sem nekako vedel, kaj pričakovati, saj sem poznal koncept te igre že od lani. Načeloma sem se imel super, fino, fajn, če pozabim na to, da sem nekoga pogrešal," prizna. Adnan je nekako pričakoval trenutek, ko se bo moral izseliti, pa čeprav mu tega stanovalci niso verjeli.

"Če me sprašujete, ali sem pričakoval, kdaj bom zapustil hišo, vam lahko rečem, da sem vedel, kdaj jo bom zapustil, saj sem to na dan izselitve tudi večkrat povedal. Sostanovalci pa mi tega niso verjeli oziroma nekako niso hoteli verjeti. Moram priznati, da šova ne spremljam redno, saj imam svoje obveznosti, ki sem jih opravljal, preden sem se vselil v hišo, pa tudi sam sem se hotel čim prej vrniti na stare tire." Adnan trenutno največ časa zaradi vseh obveznosti preživlja v Ljubljani. Ljubitelj glasbe in gledališča ima že nekaj projektov, na katerih sodeluje. "Delam v gledališču kot animator in igralec, seveda ljubiteljsko, saj se dejansko tukaj od samega gledališča ne da živeti in je zato treba v življenju početi še kaj druga. Veliko igram v otroških predstavah, seveda pa se me da videti tudi v mladinskih oziroma odraslih predstavah. Zdaj pripravljamo novo predstavo, o kateri bo več govora nekje jeseni, čaka pa me tudi veliko koncertov, saj se počasi začnejo odvijati festivali in drugi dogodki na prostem."