Ajda Ivšek in Matija Puž: Parček sta?!

Vir: Lea
29. 6. 2011

Medtem ko se udeleženci oddaje Slovenija ima talent trudijo čim bolj pojavljati v medijih, se zdi, kot da se Ajda Ivšek in Matija Puž nekako skrivata.

Ali to drži ali ne, je ta hip še težko zagotovo reči, vsekakor pa obstaja možnost, da je to res. V medijih sta sicer že prisotna, a do zdaj le v zvezi z oddajo. Od zdaj pa utegne, kot kaže, biti drugače. Če lahko verjamemo informacijam, se lepooki Matija in zgovorna Ajda redno dobivata. Pa menda ne na nastopih, ampak povsem drugače.

Na uho nam je namreč prišlo, da naj bi se med njima začelo marsikaj plesti. Morda tega ne bi bilo slišati tako hitro in kmalu, a ker oba prihajata iz majhnih krajev, ljudem seveda nič ne uide. In tako je zelo hitro pricurljala informacija, da modrooki šansonjer redno obiskuje Ajdo v njenem domačem kraju, menda pa tudi ona ni ravno tujka v stanovanju, ki ga Matija deli z bratom.

V Zagorju so ju že nekajkrat opazili v parku in v lokalu Ajdinih staršev. Menda se umakneta v skriti kotiček, kjer nista vsem na očeh in imata mir ter počneta, kar pač že počneta. Ker smo sumničavi, smo seveda takoj pomislili, da sta izjemna glasbenika našla skupno srčno točko. Naša ugibanja o morebitni prvi ljubezni, ki je zacvetela prav na Talentih, namreč poleg vsevednih čenč potrjuje tudi nekaj drugih stvari.

Kamerad, adijo!

V oddaji sta se zasačena zaljubljenca veliko družila še z enim od udeležencev. Nenehno so tičali skupaj, peli, vsenaokrog razlagali, da so si kot usojeni in podobno, zaradi česar se jih je oprijel vzdevek trio adio. Zdaj pa kolega kljub navajajoči usojenosti kar na lepem ni več zraven in se preostala dva dobivata sama, povrhu vsega celo na skrivaj! Oziroma neopazno, kot mislita. Da nam kdo ne bi očital, da smo opravljivi, smo želeli novo ljubezensko romanco preveriti tudi osebno pri obeh akterjih.

Najprej na telefonske klice nista odgovarjala, kasneje sta bila mobilnika nedosegljiva. Kot kaže, sta negovala prijateljstvo. Na koncu sta namreč rekla, da sta samo prijatelja in nič drugega kot prijatelja. Seveda! Da morata biti kaj več kot izjemna prijatelja, kaže tudi to, da se pogovarjata o skupnem duetu. Vsebina skladbe bo, pričakovano, menda ljubezenska. Oziroma po njuno zelo dobro prijateljska … Ali gre torej res za naključna srečanja, kot razlagata, ali pa za povsem nekaj drugega, presodite sami.

Priporočamo