Ajda Ivšek s prvim singlom Ti ne boš ...

Pripravljena je tudi angleška verzija skladbe z naslovom Ain' Nobody, s katero se želi Ajda predstaviti tudi v tujini. (foto: Ana Zibelnik) Ana Zibelnik
18. 3. 2013

Finalistka šova Slovenija ima talent 2011 je končno našla pravo avtorsko ekipo in izdala svoj prvi glasbeni izdelek.

Sodelovanje s priznanim producentom Damjanom Pančurjem (avtor glasbe in aranžmaja) je obrodilo sadove in nastala je skladba z naslovom Ti ne boš ... "Skladba združuje staro šolo rock'n'roll-a in blues-a iz 70-ih s pridihom moderne produkcije in izvrstne vokalne interpretacije," pravi Damjan.

Besedilo je Ajda napisala sama, pri tej skladbi pa se je tudi prvič prvič preiskusila v snemanju ustne harmonike (orglic) in tako prispevala tudi k inštrumentalnemu delu skladbe. "Skladba predstavlja mene in moj glasbeni okus, ki sem ga podedovala po starših in starejšemu bratu, ki mi je še vedno za velik vzor. Upam in želim, da bo pesem pri ljudeh dobro sprejeta."

Pripravljena je tudi angleška verzija skladbe z naslovom Ain' Nobody, s katero se želi Ajda predstaviti tudi v tujini.

Kdo sploh je Ajda Ivšek?

Pevka, ki se je širši javnosti najbolj vtisnila v spomin kot finalistka showa Slovenija ima talent 2011, jezačela glasbene izkušnje nabirati že kot otrok. Prve korake je naredila pri studiu H v Trbovljah, kjer se je pilila v vokalni tehniki in nastopila kot obetavna mlada pevka na takratnih zelo priljubljenih razvedrilnih oddajah Pod klobukom in Zoom ter na prireditvi Korajža velja, kjer je tudi večkrat zmagala. Že pri enajstih letih je posnela svoj prvi CD, vendar ta ni bil nikoli izdan. Pri šestnajstih se je širši slovenski javnosti predstavila tudi na Bitki talentov pri Mariu.

Priporočamo