Ajda Smrekar in Robert Korošec sta zaklenila svojo ljubezen

2. 2. 2017 | Vir: Lady
Deli
Ajda Smrekar in Robert Korošec sta zaklenila svojo ljubezen (foto: Planet TV)
Planet TV

Ustvarjalci priljubljene serije Ena žlahtna štorija so za Lady razkrili nekaj podrobnosti nove sezone, ki so jo pravkar začeli snemati.

Glavna novost je, da se bo v peti sezoni dogajanje iz Goriških brd preselilo tudi v Ljubljano in na Štajersko. V središču Ljubljane je tako ta konec tedna padla prva klapa nove sezone, in sicer kar pred radovednimi pogledi sprehajalcev v samem središču Ljubljane – na Mesarskem mostu.

Zala in Sergej (Ajda Smrekar in Robert Korošec) sta na mostu zaklenila svojo ljubezen. A to ne pomeni, da se bo Ajdino ljubezensko življenje kaj umirilo. Tudi sicer bodo imela Špacapanova dekleta v novi sezoni kar nekaj opravkov v prestolnici. Zato prizori, kot smo jim bili priča to nedeljo v središču Ljubljane, ne bodo nič neobičajnega. Novo prizorišče bo tudi stara kmetija na Štajerskem, ki bo dala zatočišče drugemu paru, ki bo zaradi požara ostal brez strehe nad glavo. Osrednje prizorišče pa vendarle ostajajo Goriška brda, kjer so vzniknile vse ljubezni, spori in spletke, ki so v prejšnjih sezonah navduševali gledalce vedno bolj priljubljene serije.

E. J.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave