Ajda Smrekar in Sebastijan Cavazza: Zaljubljena kot najstnika

17. 10. 2016 | Vir: Nova
Deli

V preteklem tednu, ko je na plano pricurljalo, da naj bi bila priljubljena igralca Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza par, smo se na uredništvu spomnili na prav posebne fotografije, s katerimi smo igralca ujeli pri skupnem kosilu v še toplejših mesecih. 

Čeprav Ajda ni bila na voljo za komentarje o svojem zasebnem življenju – povedala nam je le, da ne ve, kaj vse se govori o njej, ter da je novic, ki jih sprožijo tabloidne revije, že vajena, Sebastianov telefon pa je ves čas zvonil v prazno – je bil nekoliko bolj zgovoren naš paparac, ki je parček še na toplem sončku ujel ob skupnem kosilu na terasi ljubljanske restavracije As. Kot nam je povedal, je še pred začetkom letošnjega poletja Ajdo in Sebastiana ujel, kako sta okrog poldneva mirno klepetala ob pijači in jedači.

"Opazil sem ju, ker je Sebastiana Cavazzo v resnici res težko spregledati, z Ajdo pa sta poleg tega sedela tudi tik ob prehodu. Igralca si sicer z dotiki in poljubi nista izkazovala naklonjenosti, opazil pa sem, da nista umaknila pogleda drug z drugega in se za okolico nista popolnoma nič brigala, zato sem ju tudi brez problemov slikal," nam je dogajanje opisal paparac in dodal, da ju je v središču mesta po naključju ponovno srečal še nekaj dni za tem, ko sta si nekoliko več nežnosti naklonila v enem od ljubljanskih lokalov. "Takrat sem začel zares sumiti, da se med njima nekaj plete. Dobil sem občutek, da je med njima nekaj več kot le službena povezanost ali zgolj prijateljska vez," nam je še pojasnil. Ali so bili to njuni prvi skupni trenutki, sicer še ni popolnoma znano, a vse glasnejše so govorice, da naj bi se igralca spustila v ljubezensko zvezo prav v tem času, torej pred približno pol leta.

Kot smo še utegnili ujeti, naj bi se Sebastian za prelepo svetlolasko sicer ogrel že nekoliko prej – kemije med njima naj ne bi bilo težko ujeti že med njunim skupnim nastopom v predstavi Sedem let skomin pred tremi leti – medtem ko naj bi Ajdo na enem izmed najbolj šarmantnih igralcev pri nas zmotil le njegov sloves velikega ženskarja. Sicer pa odmevnost novice pravzaprav niti ne preseneča. Že vse odkar je Sebastian na igralskih odrih stopil ob bok slavnemu očetu Borutu Cavazzi, smo mediji podrobno spremljali vsak njegov korak, in nič kaj drugače ne velja niti za igralko priljubljene serije Ena žlahtna štorija. Vendar glede na naravo njunih poklicev se prav dolgo tudi ne bosta skrivala in izogibala fotografskim bliskavicam.

Tekst: Maja Muhič
Foto: N. Divja