Ajda Smrekar odkrito o ljubezeni s Sebastianom Cavazzo, to je njena resnica

Ajda Smrekar odkrito o ljubezeni s Sebastianom Cavazzo, to je njena resnica (foto: Facebook/MGL) Facebook/MGL
4. 2. 2021

Igralka Ajda Smrekar že nekaj časa živi svojo ljubezensko pravljico v objemu postavnega igralca Sebastiana Cavazze. Tudi ona se v času koronavirusa sooča s takšnimi in drugačnimi stiskami, a doma vedno najde miren in varen pristan.

"Delo me je reševalo, da sem ohranjala mirne živce. Vrsta ukrepov v marsičem otežuje oziroma onemogoča naše delo. Snemanja so bila prekinjena, predstave odpovedane. Vseeno smo v gledališču nadaljevali vaje. Seveda pod strogimi pravili, ki jih narekujejo ukrepi. Slaba volja je najbolj mamljiva jed na meniju.

Srečo iščeva v majhnih stvareh in loviva dan za dnem. Med štirimi stenami svojega doma zlahka najdeš normalnost, samo televizijo moraš ugasniti in telefon odložiti v predal," je bila za Slovenske novice iskrena Ajda, ki trenutno navdušuje v komediji Vse punce mojega brata, v kateri igra vlogo dekleta Domna Valiča.

Sebastian in Ajda veljata za par, ki svoje ljubezni ne želi medijsko izpostavljati. Rada imata zasebnost in predvsem trenutke, ki jih lahko posvetita drug drugemu.