Akrobat Filip snuje novo zgodbo!

Akrobat Filip snuje novo zgodbo! (foto: Promocijski material) Promocijski material
26. 8. 2017

Akrobat Filip, javnosti najbolj poznan iz dvojca Filip in Blaž Acrobatics, te dni snuje novo zgodbo. V svoji dolgoletni športni karieri je sodeloval s številnimi slovenskimi in tujimi artisti in prišel do skupnega imenovalca.

»Vsi so odlični športniki, glasbeniki, ustvarjalci, ki običajno nastopajo individualno. Tako sem se odločil, da jih združim pod eno streho, kjer lahko naročniku ponudimo skupno zgodbo. Na spletni strani localheroes.si lahko najameš odličnega glasbenika, katerega nastop podprejo akrobati in vse skupaj za vedno ovekovečijo odlični snemalci. To so domači heroji z neverjetnimi sposobnostmi, ki premagujejo samega sebe in pričarajo nepozabno vzdušje slehernega dogodka. Ekipa profesionalcev s številnimi uspešnimi nastopi, ki trenirajo večji del njihovih življenj, da prikažejo tisto najboljše in še nikoli videno. Heroji, ki se na odru počutijo kot doma, aplavz pa je njihov srčni utrip,« poetično o svoji novi pridobitvi razloži nasmejani Filip.

Mimogrede pa nam še namigne, ju bodo z Blažem občudovalci lahko videli tudi na Čarobnem  dnevu  z Lidlom prvo nedeljo v septembru, v Arboretumu Volčji Potok. S skupnimi močmi je pod blagovno znamko Localheroes.si nastal tudi predstavitveni video:

Priporočamo