Alaya – Rajkov drugi dom

Luksuzen lokal alaya je poletni magnet za medijce. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
3. 8. 2011

Portoroški lokal Alaya v poletnih dneh oblegajo naše in tuje medijske osebnosti. V letošnjem poletju izstopa monaški knez Albert II., takoj za njim pa je že primorski bogataš Rajko Hrvatič.

Le korak od doma

Med najbolj rednimi gosti je primorski poslovnež Rajko Hrvatič s svojo prelestno zaročenko, manekenko Dašo, ki v krogu svojih prijateljev, če le nima poslovnih obveznostih pri nas ali tujini, ob koncih tedna rad uživa v enem od prestižnih separejev lokala.

»Alaya je le korak od mojega doma. Res je, tam sem v poletnih mesecih, če nimam drugih obveznosti, reden gost, počutim se kot doma. Všeč sta mi tako ambient kot glasbena kulisa, ki vedno ustreza mojemu okusu,« nam je povedal obalni poslovnež, ki velja za ljubitelja vsega estetsko lepega.

Obisk prijateljice

Naše oko je poslovneža minuli vikend v Portorožu ujelo z Dašo in v družbi najbolj vroče ter sveže poročene estradnice Rebeke Dremelj Škaler, in njenega moža Sandija. Izvedeli smo, da je sveže poročeni parček Škaler v sončnem dnevu obiskal dolgoletnega prijatelja Rajka v njegovi luksuzi portoroški vili na obali, kjer so po pričevanju vira ob bazenu kramljali o nepozabni poroki pevke Rebeke, ki je bila po Dašinih besedah res spektakularna in vrhunsko organizirana poroka leta v vseh pogledih.

Večer so ob plesu in zabavi sproščeno preživeli v Rajkovi ljubi Alayi. Ni kaj, čeprav je Rajkova jesenska poroka z Dašo zavita v popolno tančico skrivnosti, si upamo vnaprej trditi, da bo Rajko poskrbel, da bo njegov poročni dan za zaročenko Dašo ostal nepozaben, za vse ekskluzivne povabljence pa nedvomno nekaj posebnega.