Aleksandar Jović iz The Biggest Loser Slovenija tudi po koncu šova še vedno ves čas v telovadnici

Aleksandar Jović iz The Biggest Loser Slovenija tudi po koncu šova še vedno ves čas v telovadnici (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
8. 4. 2018

Aleksandar Jović, ki je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija prišel vse do finala, tudi dan danes še vedno telovadi in ohranja vitko telo.

Aleksandar Jović je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija tekmoval v modri skupini in prišel vse do velikega finala, kjer je zmago na koncu odnesel Bojan Papež, ki je v treh mesecih shujšal neverjetnih 74,4 kilograma.

Aleksandar je v velikem finalu tehtal 99,9 kilograma, v treh mesecih šova pa je shujšal zavidljivih 67,7 kilograma in povsem spremenil svoj način življenja. Hitro hrano je zamenjal za zdrave obroke, sladke pijače za vodo in posedanje pred televizorjem za obiske v telovadnici.

Tudi slabe tri mesece po koncu šova se Aleksandar ne predaja in ostaja zvest zdravim življenjskim navadam. Še vedno redno zahaja v telovadnico, danes pa bolj kot na izgubi teže, dela na oblikovanju telesa in na mišični masi. Njegove noge so zdaj vidno izklesane, treningi z utežmi pa so zanj na dnevnem redu. Verjetno s svojo močno voljo in neverjetno motivacijo ostaja prava inspiracija tudi za letošnje udeležence šova, ki bijejo težko bitko s kilogrami.