Aleksandar Jović po šovu The Biggest Loser z novimi načrti

Aleksandar Jović po šovu The Biggest Loser z novimi načrti (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
5. 2. 2018

Oddaja The Biggest Loser Slovenija je pred male zaslone prikovala veliko število gledalcev, ki so iz tedna v teden spremljali boj tekmovalcev z odvečnimi kilogrami. Denarno nagrado je na koncu domov odnesel Bojan, pot v finale pa si je priboril tudi Škofjeločan Aleksandar Jović, za prijatelje Ćorba, ki je izgubil kar 67,7 kilograma!

"Po finalni oddaji smo se najprej z drugimi tekmovalci zbrali v skupinskih prostorih, vsak je nekaj prinesel. Jaz kanapeje, Bojan vino, Iztok domačega jegra, vse skupaj smo lepo proslavili, v mejah normale, seveda, ker nas je zjutraj že čakalo snemanje," se prijateljskega slavja po koncu šova spominja Aleksandar, ki se sicer precej dobro razume z nekdanjimi tekmovalci, z veliko večino izmed njih se še danes pogosto sliši po telefonu.

Bližnji so ponosni nanj

V oddaji je tako pridobil nekaj novih prijateljev, izgubil pa skoraj 70 kilogramov, tako da njegovi bližnji sploh niso mogli verjeti, da je to res on. "Bili so ponosni name, saj sem vztrajal vse do konca. Priredili so mi zabavo še za rojstni dan in se ob tem hecali na račun mojih kilogramov. Ves večer so me spraševali, kdaj pride Čorba, se šalili, da Čorbe ni na rojstnem dnevu," z nasmehom pove Aleksandar, ki je za darilo tako dobil novo tehtnico, ki bo nadzirala njegovo težo, ob tem pa še veliko bonov za nova oblačila in nekaj gotovine, kar mu bo prišlo zelo prav.

Zamenjal je celotno garderobo!

Zaradi kilogramov je moral namreč zamenjati celotno garderobo, in če je prej sovražil nakupovanje, mu je to zdaj postalo zanimivo. Vsekakor pa še ni rekel zadnje besede, trenira na polno, saj bo poskušal oblikovati telo po svoji želji.

"Šov mi je motivacija za naprej, nisem si predstavljal, da bo tako, to mi je povsem zlezlo pod kožo. V zadnjih štirih mesecih sem bil prost le eno soboto, sicer zagrizeno treniram, en trening ali dva na dan. V teh vodah bom tudi ostal, saj sem dobil veliko ponudb za službo," pove in ob tem doda, da kljub vsemu njegova velika ljubezen ostaja nogomet.

Prihodnost bo povezana s športom

Tako bi rad pridobil licenco za trenerja in treniral otroke, s katerimi rad dela. "Predvsem bo prihodnost povezana s športom, nekateri me sicer povezujejo tudi s televizijo, vendar se ne vidim tam," nam zaupa z nasmehom. Glede prihodnosti sicer ostaja skrivnosten, izdal pa nam je, da bi s prijatelji rad nekaj naredil v sklopu nogometne prihodnosti. Nogomet v Škofji Loki želi vrniti na višjo raven, tako upa, da jim ob koncu sezone uspe prepričati ljudi in ustvariti ekipo. 

Foto: Igor Zaplatil, osebni arhiv

Priporočamo