Alen Andrić (Big Brother) ni agresiven!

5. 4. 2016

V hiši Big Brother je vedno zanimivo, v zadnjem času pa za pestro dogajanje skrbi tudi tekmovalec Alen Andrić, 34-letni škorpijon, ti pa lahko ubijajo že s samim pogledom. Najprej mu več kot očitno ni teknila Jadrankina grahova juha, ko je po zaužiti žlici stekel v kopalnico zaradi domnevne alergije na grah.

Mi smo zato poklicali njegovo sostanovalko Ivo, ki je priznala, da ima Alen v resnici alergijo na stročnice že vse od otroštva. Ker je obiskal številne tečaje za učenje otrok s posebnimi potrebami in prebral številne knjige ve, kako je ob tem treba reagirati, zato je tako hitro stekel v kopalnico. Iva sicer zaradi preostalih obveznosti šova ne spremlja vsak dan, vendar pa podpira Alena na njegovi poti. Iva tudi ne verjame, da bi se Alen v resničnostnem šovu stepel, saj je po njenem mnenju preveč inteligenten za kaj takega. Čeprav je bilo med njim in Erikom nekaj vroče krvi, Alen ne bi nikogar pretepel.

"Če bi bil tako agresiven, potem ne bi bil na prostosti," v smehu pove Iva, ki se zgraža nad tem, kakšno podobo si je o njenem sostanovalcu ustvarila javnost. Motijo jo negativne stvari, ki krožijo po medijih, saj so po njenem mnenju daleč od resnice. "Smešno je, kako se pljuva po Alenu, vendar vsi, ki ga poznamo, vemo, da je v resnici dobra oseba, ki pomaga tudi sotekmovalcem," je še dodala sostanovalka oziroma – kot se je sama poimenovala – 'intimna prijateljica s privilegiji', ki pa je bila sicer v začetku zelo huda nanj in je zagrozila celo, da bo ob tem, ko se je začel romantično zapletati v hiši Big Brother, doma zagrozila, da bo vse njegove stvari izselila. Zdaj je svojo ploščo očitno že zamenjala.

A to še ni vse. Alma za zdaj ne ve, da Alena v resnici doma čaka dekle. Intimna prijateljica s privilegiji se je opisala sama, ko se nam je oglasila. Dekle je globoko razočarano nad tem, kaj njen izbranec počne znotraj hiše.

MAJA MUHIČ

Značke: Alen Andrič

Priporočamo