Alen Vogrinec Vesel: Propadla zvezda?!

7. 4. 2011 | Vir: Lea
Deli
Alen Vogrinec Vesel

O Alenu Vogrincu Veselu prihajajo na plan različne stvari. A ne gre za glasbene stvaritve, ampak zadeve povsem druge narave, ki ne kažejo lepe slike. Nasprotno. Kot pravijo nekateri, gre celo za pevčevo pravo podobo. Zapletel se je namreč v vrsto različnih škandalov, pa tudi njegovo obnašanje ni najbolj primerno.

Po tem, ko so mediji razkrili kazenske ovadbe zoper Alena zaradi ponarejanj, goljufij in oškodovanja, je na ljubljanskem sodišču na zadnji obravnavi uprizoril še neokusno predstavo, s katero po mnenju nekaterih poskuša zavlačevati postopke in doseči zastaranje, s tem pa se izogniti kazni za morebitno krivdo. A to je stvar dokaznega postopka. Kot da to ni bilo dovolj, je na socialnem omrežju za nesposobno in še kaj označil sodstvo, ker so si ga drznili obtožbam primerno obravnavati, in svojo zdaj že bivšo odvetnico. Za nameček so ga zaradi izmikanja v drugi zadevi na sodišče prisilno privedli v marici. Del zvezdnikovega gneva pa so si prislužili tudi po njegovem ničvredni mediji, ki so o vsem seveda poročali.

Uhajajo

Zaradi odnosa in obnašanja se je po šovu Slovenija ima talent z njim razšlo že nekaj ljudi, a je, zanimivo, krivda vedno njihova. Užaljen, ker ga nihče ni prišel prosit domov, ali bi hotel delati, je najprej pretrgal pogodbo z agencijo Lendero. A svobodnjaška pot se je pokazala za zelo trdo, saj se svet zato ni vrgel na kolena. Povsem odpisanega ga je iz pozabe nato dobesedno rešil vmesni piarovec, ki mu je zaradi nehvaležnosti, izkoriščanja in neprofesionalnosti po nekaj mesecih tudi sam odpovedal sodelovanje.

Pev­ski fenomen ga je na socialnem omrežju zato popljuval ter obdolžil korupcije in prodanosti duše. Seveda pa je pozabil, da je bil poleg vsega drugega deležen tudi ogromne medijske pozornosti in da se je izognil utonitvi v pozabo prav zaradi njega in celo povsem brezplačno. Pred kratkim se je na katastrofalno organiziranem koncertu, na katerem si je pred občinstvom privoščil tudi zmerjanje prireditelja, razšel s spremljevalno skupino. Pravi, da jo je odpustil zaradi nesposobnosti in neresnosti, v resnici pa so se fantje pridružili pevcu Rusku.

Začetek konca?

Poleg tega so o pevcu, ki ima med vidnejšimi izmed nastopajočih na šovu talentov v celotnem letu pokazati daleč najmanj, tako rekoč nič, v javnost začele curljati še zgodbe o pretepanju v družini, odvzemu rejenke, popivanju kot posledici kariernega neuspeha in podobno, kar sicer v celoti zanika.

Alkohola na primer, pravi, sploh ne uživa, čeprav je pred kratkim prav z njegovega e-naslova prišlo nekaj fotografij, pod katerimi jasno piše, kakšen je videti ‘pod dozo’. Ker njegovo obnašanje in odnos postajata, milo rečeno, vse bolj nemogoča, so se nekateri začeli spraševati, kaj neki se dogaja. A po odgovor najbrž ni treba prav daleč. Namišljena slava in da ti to stopi v glavo, je namreč ena najbolj uničujočih stvari …

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret