Alenka Arko o oddaji Preverjeno: Ostaja vitalna in razigrana!

Alenka Arko o oddaji Preverjeno: Ostaja vitalna in razigrana! (foto: POP TV) POP TV
Vir: Lady
31. 8. 2018

Poglobljeni prispevki tem, ki zadevajo aktualne probleme, osvetljevanje resnice z več zornih kotov, strokovnjaki in različni viri že 18 let zapored odlikujejo tedensko informativno stalnico.

S polnoletnostjo oddaja Preverjeno dokazuje, da s svojim celostnim pristopom vse od prvega dne obravnava zgodbe, ki zadevajo naš vsakdan.

"Oddaja Preverjeno se počuti natančno tako, kot se za njena leta spodobi. Vitalna, razigrana, polna novih idej in zanosa," pravi urednica in voditeljica Alenka Arko. Skupaj z ekipo prekaljenih raziskovalnih novinark se od prvega dne trudi izpostaviti aktualne teme skozi zgodbe posameznikov.

"Že ves čas zasledujemo načelo, da svojih gledalk in gledalcev ne podcenjujemo, vselej smo želeli pogledati malce globlje, pokazati realnost v kompleksnejši luči in ne ponujati vsem sprejemljivih všečnih tem," še dodaja. Do zdaj so pripravili že 1.800 različnih prispevkov, v vseh letih pa je oddaja odpadla samo enkrat, pa še to zaradi izrednih razmer ob padcu dvojčkov v New Yorku.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: Pop tv