Alenka Bratušek: Chanelova torbica za 1.100 evrov!

Alenka Bratušek (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
28. 1. 2014

Slovenska predsednica vlade Alenka Bratušek se je na nedavni prireditvi ob predstavitvi olimpijske reprezentance pojavila z novo torbico blagovne znamke Chanel. Vprašanje je, ali je torbica za 1.100 evrov prava ali gre za dober ponaredek.

Po odmevni 'aferi', ko se je na zapestju predsednice vlade bleščala ura prestižne znamke Cartier, model La Dona, za katero Bratuškova nikoli ni želela povedati, koliko je zanjo odštela, a so poznavalci zatrdili, da se cene gibljejo od 4.200 evrov navzgor, se premierka ni nikoli več z njo pojavila v javnosti.

Prejšnji teden pa je spet pritegnila pozornost, saj je na predstavitvi slovenske olimpijske reprezentance recimo navdušila s torbico modne hiše Chanel. Glede na to, da je bila Bratuškova pred dnevi skupaj s hčerko Nušo v Rimu, predvidevamo, da si je torbico kupila med ogledovanjem rimskih znamenitosti.

Izvedeli smo, da premierka v Rim uradno ni odšla po nakupih, temveč na ogled znamenitosti mesta s hčerko Nušo, s katero sta druženje že dlje časa načrtovali in ga predsednica vlade, čeprav je zbolela, ni želela odpovedati, saj so trenutki s hčerko zanjo najdragocenejši.

Samo ugibamo torej lahko, ali je torbico kupila v Chanelovem butiku v Rimu ali kje drugje ... Znano je namreč, da uradni Chanel nima spletne prodaje, ampak lahko njihove izdelke kupujemo le v uradnih trgovinah.

Informacijo smo preverili tudi v uradni Chanelovi prodajalni v Rimu, kamor smo jim poslali tudi fotografijo premierkine torbice. Kaj so nam odgovorili, izveste v novi številki revije Nova.