Alenka & Karl skupaj na maturantskem plesu

Vir: Lea
24. 5. 2013

Predsednica vlade Alenka Bratušek in zunanji minister Karl Erjavec sta sobotni večer preživela v Ledeni dvorani v Kranju, kjer je potekal maturantski ples.

Njuni hčerki bosta namreč letos maturirali, oktobra pa odhajata na fakulteto. Seveda ju je prej čakal še prijeten zaključek šolanja na gimnaziji Kranj – maturantski ples, ki je bil kar v Ledeni dvorani Zlato polje, ki je sicer največja dvorana v Kranju, namenjena predvsem športnim prireditvam hokejistov in ljubiteljskim drsalcem. Politična kolega sta sedela vsak na svojem koncu dvorane in nista dajala vtisa, da bi se rada kaj več družila.

No, se je pa po besedah našega zanesljivega vira opogumila hčerka Alenke Bratušek, ki je kandidirala za kraljico maturantskega plesa. Pokazati je morala svoje plesne sposobnosti tanga in celo striptiza, seveda zelo zadržanega, a je na koncu naziv, za katerega se je potegovala, pripadel drugi gimnazijki. So bili pa seveda marsikateri starši začudeni nad pogumom premierkine hčerke, saj se otroci funkcionarjev na tako visokih položajev raje zadržujejo v ozadju ...