Alenka Bratušek ponosna na sina nogometaša

Vir: Story
16. 8. 2013

Nogometaši Domžal do 15 let so se v Manchestru v Angliji uvrstili med štiri najboljše ekipe na največjem turnirju v tej kategoriji na svetu, Nike Premier Cupu, redno pa je v prvi enajsterici igral tudi Oskar Cvjetičanin, sin naše premierke Alenke Bratušek.

Tako za mladega nogometaša kot za njegove soigralce je to zagotovo neponovljiva izkušnja, saj turnir velja za neuradno svetovno prvenstvo v tej kategoriji, na njem pa so se v preteklosti kalila velika imena nogometa, kot so Andres Iniesta, Fernando Torres in Robinho.

Stadion Old Trafford, na katerem so Domžalčani zaigrali, je eden od najbolj spektakularnih športnih objektov, fantje pa so trenirali tudi v vadbenem centru, kjer trenirajo vsi zvezdniki tega kluba - od Wayna Rooneyja do Javierja Hernandeza in Ryana Giggsa.

Sin naše premierke Alenke Bratušek Oskar je v Nogometni klub Domžale prestopil iz kranjskega Triglava, nadarjeni mladi nogometaš pa je v Manchestru redno igral v prvi enajsterici.

''Oskar, ki igra v obrambi, je odlična okrepitev za našo ekipo in dobro se je znašel v novem klubu,'' nam je povedal Dejan Dončić, vodja Mladinskega nogometnega centra Nogometnega kluba Domžale. V polfinalu so Domžalčani izgubili proti Milanu, kar je bilo za mladeniče precejšnje razočaranje.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 34/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 34/2013

Story Story 34/2013, od 13. 08. 2013