Alenka Godec je v skrbeh zaradi psičke

Alenka Godec je v skrbeh zaradi psičke (foto: Helena Kermelj, Story press) Helena Kermelj, Story press
Vir: Story
9. 2. 2017

Enega izmed najlepših glasov na naši glasbeni sceni ima pevka Alenka Godec, ki ob številnih glasbenih projektih na prvo mesto postavlja družino in ljubezen do živali.

V teh zimsko obarvanih dneh si je nekaj trenutkov vzela za revijo Story ter spregovorila o pestrosti njenih delovnih dni, kjer je veliko pozitivnih misli v zadnjih tednih usmerjenih v psičko Ello, ki zaradi slabega zdravja potrebuje popolno nego in skrb.

"Po aktivnem decembru sta sledila dobrodošla dva prosta tedna, zdaj pa se postopoma spet navajam na delovne dneve. Začela sem z nastopom na Lions plesu in na koncertu Slovenske popevke v Sežani, pred valentinovim pa ponovno začnemo z vajami za Mamma Mio!. Posledično se je iz omenjenega projekta lani rodil duet z Matjažem Kumljem z naslovom 'Kako, zakaj?', lahko pa pričakujete še kakšno podobno sodelovanje. Dinamitke smo namreč v polnem zagonu, naše iskrene in močne prijateljske vezi pa so poleg ljubezni do glasbe najboljša motivacija za nova ustvarjanja," pove Alenka in nadaljuje: "V decembru sta moja fanta, tako kot vedno, pokazala veliko mero razumevanja in mi dajala najboljšo oporo, da sem lahko vse obveznosti in nastope oddelala, kot je treba, in predvsem neobremenjeno s skrbmi. Poleg vsega je zdaj naš vsakdan precej podrejen psički Elli, ki je na začetku decembra dopolnila 12 let. V kratkem času se je precej postarala, tudi bolezni se ni izognila, tako da zdaj seveda maksimalno skrbimo zanjo. Navadili smo se, da je bolj počasna, da je nogice ne držijo kot včasih. Poskušamo ji olajšati življenje in za zdaj nam dobro uspeva, saj nam to tudi pokaže z dobro voljo, veseljem, igrivostjo in žarom v očeh. Za zdaj je to najpomembnejše pri naši seniorki. Zavoljo njene starosti sem tudi jaz opustila vsakodnevne sprehode na Rožnik, a sem si zadala, da bom spomladi čim večkrat prosti čas vseeno izkoristila za sprehod do Rožnika in nazaj."

Pevka je aktivna na več področjih in o prihodnjih projektih pove: "V tem letu bomo še nadaljevali muzikal Mamma Mia!. Kakšnih posebnih strogo začrtanih planov pa v glasbi niti ne delam, saj so me v življenju najlepše stvari doletele popolnoma spontano, nepričakovano."

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Helena Kermelj, Story press

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story06/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 06/2017

Story 06/2017, od 02. 02. 2017