Alenka Godec vabi na koncert!

Vir: Govori.se
11. 2. 2010

V novem letu Alenka Godec nadaljuje z izjemnim uspehom albuma So najlepše pesmi že napisane. 14. 2. 2010 vas vabi na gala valentinov koncert, ki bo  v gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. Dva izvoda albuma podarjamo tudi mi.

Na koncertno ogrlico za Valentinovo bo Alenka ob spremljavi odličnih instrumentalistov nanizala skladbe iz omenjenega albuma ter med poslušalci najbolj priljubljene lastne uspešnice, ki so zaznamovale njeno dolgoletno glasbeno kariero.

Na odru se ji bodo pridružili tudi posebni gostje, ki bodo dodatno popestrili glasbeni večer v znamenju romantike in nežnih melodij. Tako bomo poleg Alenke na odru Cankarjevega doma videli še Tinkaro Kovač, Severo Gjurin ter Janeza Dovča. Slednji je z Alenko sodeloval že na njenem poletnem koncertu v ljubljanskih Križankah, s katerega na radijske postaje sedaj pošiljamo nekoliko prenovljeno skladbo Tvoja, ki je bila v živo posneta lanskega septembra.

Dvema oboževalcema priljubljene pevke pa podarjamo tudi njeno zadnjo zgoščenko. Pišite nam na govori.se@adriamedia.si, pripište vaše ime in priimek ter naslov in dvema izžrebancema bomo zgoščenko poslali po pošti. Žrebanje bo v sredo, 17. februarja.

Priporočamo