Alenka Godec: Z govori.se brezplačno na koncert

Vir: Govori.se
11. 9. 2009

Enemu izmed bralcev podarjamo dve vstopnici za veliki koncert priljubljene pevke.

V prvih decembrskih dneh minulega leta je na prodajne police prišel novi album Alenke Godec, zbirka 13 skladb, velikih uspešnic slovenske glasbene tradicije, ki je navdušil kritike in občinstvo. Album So najlepše pesmi že napisane je nastal z željo, da ljudje prisluhnejo izredno poslušljivemu in očarljivemu izdelku, ki ga bogatijo številni priznani avtorji in glasbene uspešnice, ki so se nam priljubile v zadnjih 40 letih. Alenka nas z odličnim vokalom in izvajalskim občutkom zapelje po časovnem traku slovenske popevke z neizmerno milino in vsem potrebnim spoštovanjem do prvotnih ustvarjalcev posamezne skladbe na edinstven način, saj albumu ne moremo pripisati, da gre samo za zbirko glasbenih uspešnic. Prinaša nam veliko več, vsako skladbo namreč odlikuje sodobna preobleka, ki nam ob poslušanju nariše nasmeh na ustnice, nas zapelje in navduši.

V čudovitem ambientu ljubljanskih Križank se nam tako obeta izjemen glasbeni večer, saj nas bo Alenka Godec ob spremljavi odličnih glasbenikov popeljala na brezčasno glasbeno popotovanje, ki bo zagotovo predstavljalo vrhunec neverjetnega uspeha albuma So najlepše pesmi že napisane.

 

Kako do brezplačnih vstopnic?

Vse kar morate storiti je, da do ponedeljka, 14. septembra zjutraj na elektronski naslov govori.se@adriamedia.si pošljete mejl, v zadevo napišete Alenka Godec in izmed prispelih sporočil bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel dve vstopnici. Nagrajenec bo vstopnici dvignil z osebnim dokumentom uro pred začetkom koncerta, ki bo 16. septembra ob 20.30 v ljubljanskih Križankah.