Alenka Gotar: Ima novo simpatijo

Alenka Gotar in Franci Breznik (foto: Mima) Mima
Vir: Nova
24. 1. 2012

Odkar so se Alenki Gotar odprla vrata slovenske estrade, se ji vrata na ljubezenskem področju nenehno zapirajo. V iskanju prave ljubezni je doživela vzpone in padce, a kot kaže, se je na temnem obzorju znova prikazalo sonce.

Pevka je namreč v svoje mreže ulovila nekdanjega fanta Playboyeve nagice Katje Matko.

Pevka Alenka Gotar nekako ni imela sreče s svojimi izbranci. Najprej je njeno srce omrežil hokejist Jure Stopar, s katerim se je Alenka tudi zaročila. Parček je nato celo pričakoval otoka, ki sta ga izgubila s spontanim splavom. Po tragičnem dogodku se je njuna zveza burno končala in Alenka je potrebovala kar nekaj časa, da se je otresla posesivnega športnika.

Ko si je končno opomogla, je spoznala štajerskega podjetnika Milana Krajnca, pri katerem pa prav tako ni ostala dolgo, saj se je šušljalo, da je fizik in navdušen športnik precej spogledljiv. Govorice o drugi nosečnosti so se nato navezovale na razvpitega varnostnika Danijela Praštala, ki že nekaj časa živi in dela v Afriki. Srečala sta se v Keniji, a Alenka je govorice hitro utišala z izjavo, da sta le dobra prijatelja.

Po vseh vzponih in padcih je Alenka znova nasmejana. Razlog se najverjetneje skriva v njeni novi simpatiji – poslancu Franciju Brezniku iz Cogetincev. Parček je bil že na nekaj različnih prireditvah in šušlja se, da je Alenki Franci zelo všeč. Edina težava, ki pevko še ovira pri njunem sestajanju, je politična usmerjenost. Franci je namreč poslanec stranke SDS, medtem ko je sama na volitvah podprla Zorana Jankovića. Nekdanji fant Playboyevega dekleta Katje Matko je na štajerskem koncu znan po divjih zabavah, ki so jih prirejali na njegovi domačiji.

Priporočamo