Alenka Gotar: “Kje ste, normalni moški?!”

Vir: Lea
9. 2. 2012

Pevka Alenka Gotar je ena tistih zaželenih samskih estradnic, ki so nenehno na tapeti v rumenih medijih. Najbolj je seveda zanimivo njeno ljubezensko življenje, pri katerem pa Alenka do zdaj nekako ni imela prave sreče. Prav to pa ji privoščimo tudi sami, saj je v življenju prestala že marsikatero težko preizkušnjo.

Lea: V življenju ste preživeli že marsikatero dogodivščino, ki je bila tudi povezana z ljubezenskimi bolečinami. Kako ste se pobrali, ko ste bili najbolj na tleh?

Alenka: Uteho vedno najdem samo v delu. V zadnjih letih grem lažje skozi življenje s svojo najboljšo prijateljico Tanjo Nemec, ki mi stoji ob strani. Drugače pa bolečino zdravim predvsem s petjem. Projekti, ki sem jih speljala v zadnjih dveh letih, so bili veliki, kakovostni in vesela sem, da je bil čas po ljubezni in pred njo kar najbolje izkoriščen, saj mi je uspelo izdati cede, nastopala sem po Sloveniji in v tujini, čakajo me nova gostovanja in še vedno trdno držim svoje prvo mesto v slovenski pop operi.

Lea: Ali ima človek, ki je medijsko tako izpostavljen, kot ste vi, sploh še prave prijatelje?

Alenka: Seveda, in ti so zlata vredni. Jih je pa manj kot prstov na eni roki.

Lea: Ali sploh lahko normalno spoznavate moške, ne da bi imeli kakšne predsodke?

Alenka: Nikakor! Večkrat se vprašam: “Kje ste, normalni moški?!” Zato tudi izgubljam zaupanje v svet in stežka odpiram srce. Severina je nekoč izjavila: ‘Ko me rušijo laž in galama, moram ostati dama in zato se bojim, da je moje mesto na sceni – ostati sama.’ Severina točno ve, o čem govori, jo tudi osebno poznam in ne vem, ali komu privoščim bolj to srečo, ki jo zdaj živi, kot jo privoščim prav njej. Večina velikih žensk je bila večinoma v ljubezni nesrečnih, govorimo o Severini, Marylin Monroe, ampak moški, ki so ostali ob njih, so bili res pravi moški!

Priporočamo