Ta slovenska pevka presenetila z razkritjem o ločitvi, številni niso vedeli, kako ji je bilo

19. 12. 2023
Deli
Ta slovenska pevka presenetila z razkritjem o ločitvi, številni niso vedeli, kako ji je bilo (foto: Profimedia)
Profimedia

Njuna ljubezen je bila že od začetka na preizkušnji, zdaj pa je sama povedala, kako ji je bilo.

Priljubljena pevka in glasbenica Alenka Gotar je že lep čas srečna z Anžetom Šuštarjem. Starostna razlika med njima ni nobena ovira za ljubezen, ki je z leti samo rasla. Pred kratkim pa je na Instagramu delila iskren zapis, ki je marsikomu dal za misliti.

Preberite še: Ajej, Tini Maze ni bilo čisto nič lahko, njen partner se je soočal s hudimi težavami

V njem je dala do znanja, kaj vse sta doživljala v zadnjem desetletju in kako je vse skupaj sprejela sama. Res ji ni bilo lahko, njeni sledilci so še kako čutili iskrenost, s katero je vse skupaj opisala.

"10 let nazaj se je začela ljubezenska zgodba z neverjentnimi preizkušnjami, na trenutke vredna, da bi se po njej film posnel…A ta ljubezen je blagoslov in privilegij. Đorđe Balašević je rekel: Retki nađu retke…," so besede, s katerimi se začne Alenkin zapis.

"Seveda so bili padci, ko sem se hotela že ločiti zaradi okolice in vseh peripetij, pa mi je odvetnica, ki naju dobro pozna, svetovala: “Počakaj, umiri se, usedita se in se pogovorita.” Ni pripravila ločitvenih papirjev. In res: od takrat je najina ljubezen še močnejša, odnos boljši, trdnejši," nadaljuje Alenka.

Zapisala je še, da si je nekoč rekla: za vsak dan z njim bi postavila spomenik. Pravi, da jo je Anže Šuštar oblikoval v najboljšo verzijo nje same, jo odlikoval z imenom "mama" in vedno stal za njo - to pa so odlike pravega in privrženega partnerstva.

Morda vas zanima: Saša Lendero pokazala lepotca, ki ji dela družbo, že dolgo ni bila tako zapeljiva

"John Hurt je v mojem najljubšem filmu Corellijeva mandolina rekel: “Zaljubljenost je samo začasna norost…… Ljubezen je tisto, kar ostane, ko zaljubljenost mine…… Ne sliši se ravno vznemirljivo, kajne? Pa je!," trdi Alenka.

Na koncu se je svojemu Anžetu še zahvalila za deset osupljivih let in mu hkrati čestitala, da je zdržal. Dodala je, da ne bi zamenjala za nič na svetu. "Pa če bo trajalo samo še en dan, ali pa 100 let: vredno je bilo!!!," je še zapisala. Ob tem je dodala kolaž lepih fotografij, ki jasno prikazujejo, kako zelo privržena sta si. Ob lepem jubileju se čestitkam pridružujemo tudi v našem uredništvu. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Gotar (@alenkagotar)

Bonus video: Spoznajte Slovenko, ki je obiskala že preko 1400 jezer pri nas

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu