Alenka Gotar: Tarča obtožb!

Alenka Gotar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
13. 11. 2014

Alenka Gotar je zadnje tedne pogosto v medijih. Z zasebnim življenjem je razburkala javnost, saj naj bi bilo njeno razmerje s precej mlajšim partnerjem razlog za razhod ansambla Zajc, v katerem poje Anže Šuštar.

Alenka je te obtožbe seveda zanikala, saj po njenih besedah glavni razlog za razpad tiči drugje, vendar se ne bo spuščala v to.

"Trenutno gre po mojem mnenju za Murkov sindrom, kjer se nekdo želi okoristiti s prepoznavnostjo nekoga znanega in pridobiti medijsko pozornost. Anže je šel svojo pot z novo zasedbo ter nadaljuje družinsko tradicijo in zapuščino svojega dedka Nika Zajca, na njegovo stran pa se je postavila tudi soproga preminulega glasbenika in Anžetova babica, kar je zadosten dokaz, kdo ima v tej zgodbi prav in kdo ne."

V medijih pa je bilo navedeno tudi, da se je Anže zaradi vseh pritiskov staršev, ki ne odobravajo razlike v letih, preselil k Alenki. "Žal mi je, da so novinarji v zgodbo vpletli tudi Anžetove starše, ki so preprosti, pošteni ljudje, medijsko neizkušeni in nevedni, in s svojimi prijemi prišli do čim bolj senzacionalistične zgodbe."

Več je Alenka povedala v intervjuju, ki vas čaka v novi številki revije Story!

Story

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 47/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 47/2014

Story Story 47/2014, od 13. 11. 2014