Alenka Gotar: Zdravnik ukazal dopust!

31. 7. 2009 | Vir: Story
Deli

Pevka Alenka Gotar se je z dopusta na Hrvaškem vrnila zagorela in spočita kot še nikoli. Dopust ji je ukazala zdravnica, saj je bila zaradi dogodkov v preteklih mesecih preutrujena.

Teden dni uživanja na njenem najljubšem Hvaru, kjer počitnikuje vsako leto, je na pevko delovalo naravnost čudežno. Odločila se je celo, da si privošči še štiri dni na Pagu. O tem, da bi se za nekaj dni odklopila od vsakodnevnih obveznosti in dogajanja, je razmišljala že nekaj časa, piko na i pa je dodala še njena osebna zdravnica, ki ji je ukazala, da mora na dopust, saj je bila pevka na robu tega, da pregori.

Zagorela, precej se je ukvarjala z vodnimi športi in se nastavljala soncu, in nasmejana se je tako pred dnevi vrnila v Ljubljano, kjer si je takoj zaželela družbe svojih prijateljic, še posebej Anje Lukman, še vedno aktualne druge spremljevalke miss Slovenije 2007 Tadeje Ternar. Alenka in Anja sta se spoznali pred kratkim, po Alenkinih besedah pa se odlično ujemata, imata ogromno skupnih interesov.

Alenka se že v začetku avgusta vrača na Hvar, potem pa ima precej nastopov. Pripraviti se mora na novo šolsko leto, na nove jesenske projekte, predvsem pa uživa v samskem življenju.

“Zdaj lahko počnem, česar prej nisem mogla - se družim s prijateljicami, obiskujem kulturne prireditve, obnavljam stike z ljudmi, ki sem jih prej kar malce zanemarila, obnavljam stanovanje, veliko berem in potujem,” je za Story še povedala popolnoma prenovljena Alenka.

Andreja Freyer

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk