Alenka Husič v veselem pričakovanju

Vir: Lea
13. 8. 2009

Simpatična pevka Alenka, ki se je večina spominja iz sodelovanja v priljubljeni pevski skupini BePop, bo kmalu postala mamica. Konec decembra pričakuje naraščaj.

“S Primožem sva skupaj že dobra štiri leta in prav vesela sva, da naju bo osrečil dojenček,” je navdušena Alenka. Trenutno mladi par še ne ve zagotovo, ali bosta imela dečka ali deklico, in v tem trenutku niti ne želita izvedeti.

“Najpomembneje je, da bo otrok zdrav.” Sta se pa že pogovarjala o imenu, ki ga bosta do rojstva otročička skrbno skrivala. “Za fantkovo ime sva se že pogovarjala in Primož je dal zanimiv predlog. Za moško ime sva se že odločila, za deklico pa še izbirava.” Alenka je imela nekaj predlogov, a se bo par dokončno odločil pozneje.

Alenka in Primož živita v Ljubljani v stanovanju, ki ga bosta kmalu preuredila za prihod novega člana.

“Nakupovati bom najverjetneje začela septembra, saj ne želim prehitevati. Vem pa, da ko bom tako daleč, me bo zagotovo prevzelo in bom pokupila vse, kar mi bo prišlo pod roke,” se pošali Alenka.

Vsakdanji ritem je pevka že počasi umirila in za nekaj časa se poslavlja tudi od pevskih nastopov. “Za zdaj ne bom nastopala, saj me vožnje na koncerte že utrujajo,” doda.