Alenka Kesar: Končno poročena!

Alenka Kesar: Končno poročena! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
18. 7. 2016

Kar nekaj časa se je nekdanja urednica in voditeljica oddaje Vizita Alenka Mirt pripravljala na poroko, ki se je odvila prejšnjo soboto. To je Alenkin drugi zakon in vanj je vstopila z velikimi pričakovanji in v prvi vrsti tudi z ljubeznijo.

"Lepo je. Nisem si mislila, da bom v zakon stopila dvakrat. Tega ne načrtuješ. To se zgodi. Zelo sem vesela in ponosna, da bom Kamenkova žena. Krasen človek je in sprejel me je takšno, kot sem. In to je redkost," nam je pred časom še zaupala Alenka, ki je vsak korak svoje poroke dodobra načrtovala in ga delila s svojimi bralci na blogu. S poroko pa je tako dobila še veliko družino, s katero odlično funkcionirajo. S Kamenkom, s katerim sta par že nekaj let, imata zdaj kar nekaj otrok. On ima dva iz prejšnje zveze, prav tako Alenka.

"To, da se med seboj tako lepo razumemo ... na to sem silno ponosna. In upam si reči, da Kamenko tudi. Otroci so čudoviti! Med seboj so stkali prijateljske vezi, skupaj preživljamo veliko časa, dobro se poznamo, si pomagamo, nagajamo, praznujemo, se veselimo, se učimo, divjamo, ležimo, jemo, se smejemo, krohotamo, jočemo. Družina smo. Moje srce si boljšega ne bi moglo želeti." In to srečo sta zdaj okronala še s poroko. "Poroka je simbolno gledano zelo močan obred, ki poveže in združuje. Pa ne le bodoča zakonca, temveč vse, ki pridejo na poroko. Tega nikoli nihče ne pozabi. In najlepše je, ko zagledaš ob sebi vse tiste, ki jih imaš resnično rad," nam je še pred časom zaupala Alenka. Alenka in Kamenko sta si večno ljubezen zaobljubila v hotelu Kvarner v Opatiji, kjer so ju spremljali tako njuni otroci kot številni prijatelji.

■ Mihaela M. Kocbek

Priporočamo