Alenka Košir je pokazala, kako je zdaj pri njej na terasi, jesenski prizori vas bodo čisto očarali

Alenka Košir je pokazala, kako je zdaj pri njej na terasi, jesenski prizori vas bodo čisto očarali (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
6. 11. 2021

Res ima zelene prste, saj ji raste vse, kar posadi.

Alenka Košir ima čudovit dom, ki ga krasi veliko zelenja - pomladi ji na veliki terasi cvetijo rože, ki jih poreže in postavi v vaze, a tudi jesen ni od muh, kot je videti po prizorih, ki jih je objavila na Instagramu.

Ana Klašnja pokazala avto, ki jo je čisto navdušil, samo poglejte si tega jeklenega konjička

Fotografije dovolj zgovorno pričajo o tem, kako lahko z rastlinami popestrimo svoj balkon ali teraso. Alenka je pri tem pravi navdih, saj pogosto na Instagramu razloži, kako pravilno skrbeti za rastline. Njej to odlično uspeva!

"Jesenska terasa je precej drugačna ampak po svoje čudovita... Čutim to umirjenost, ki nam jo narava prinaša in že sanjam o pomladi, ki nas bo ponovno zbudila," je zapisala Alenka.

Barve, ki zdaj prevladujejo na terasi, so tople, kar zagotovo vpliva na počutje, to pa Alenka dobro ve. Za svoje rastline bo ustrezno poskrbela in jih zaščitila pred zimskimi vplivi, na pomlad pa jo bo spet razveseljevala barvna rapsodija cvetočih rož.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)