Alenka Košir je pokazala svojega očeta in ga takole pohvalila, kapo dol za tak odnos!

Alenka Košir je pokazala svojega očeta in ga takole pohvalila, kapo dol za tak odnos! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
13. 8. 2021

O svojih starših ta lepotica govori samo v superlativih.

Alenka Košir dobro ve, koliko truda zahteva starševstvo, ker je tudi sama mama trem otrokom. Zdaj še toliko bolj ceni prizadevanja svojih staršev in je doslej že nekajkrat poudarila, da sta ji veliko dala.

Tokrat je izpostavila svojega očeta - z njim se je lotila kulinaričnega podviga, kako je vse skupaj potekalo, pa si lahko ogledate s klikom na desno puščico. Sama se je ponosno postavila ob človeka, ki jo je veliko naučil, in ga ponosno objela.

"Oseba, ki me je v življenju največ naučila, poleg moje mame moj oči, vsi, ki ga poznate, veste kako dober človek je. Je pa tudi zelo natančen in mislim, da sem to natančnost podedovala po njemu. Recept za sirovke vam obljubljam že nekaj časa in ker mi ga je zaupal on, se mi je zdelo prav, da posnamem video z njim. Tako je v sodelovanju z @electroluxslovenija (tudi on ima že leta njihovo pečico) nastal 25 minutni video. No, navodila bodo tako natančna, da bo to znal speči čisto vsak začetnik, kar je pa tudi super," je ob prisrčnih prizorih zapisala Alenka.

Mi lahko samo dodamo, da domaj čakamo, da vidimo tudi posnetek priprave brez dvoma okusnih sirovk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)