Neverjetno, Alenka Košir praznovala 47. rojstni dan in takole je videti v resnici, noro je mladostna

Neverjetno, Alenka Košir praznovala 47. rojstni dan in takole je videti v resnici, noro je mladostna (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
9. 8. 2021

Alenka Košir je nedavno praznovala 47. rojstni dan, a njena lepota je enostavno brezčasna.

"Rojstni dnevi so za veliko ljudi mučni, jih ne praznujejo ali pa se zgrozijo ob letih, ki jih štejejo. No, zame je rojstni dan res lep dan. Rada ga praznujem, rada sem obdana z družino, prijatelji in nikoli ne skrivam svojih let. Vedno komaj čakam, da vas vse objamem, kajti zdi se mi, da se družimo premalo. Ena izmed želja za rojstni dan je bila ta, da mi v bodoče uspe uskladiti vse obveznosti tako, da bo več druženja. Že nekaj let se mi dogaja, da nimam želja glede daril, kajti imam vse kar potrebujem. Največ mi pomeni vaš čas," je Alenka Košir čustveno zapisala na svojem Instagram profilu.

Mnogi boste verjetno osupli ob dejstvu, da Alenka šteje že 47 let, saj jih tako zelo dobro skriva, da jih kaže vsaj 10 let manj. Verjetno so za njen mladosten videz krivi tudi izjemno zdravi in uravnoteženi obroki, nekaj pa k temu pridajo tudi redni treningi, ki jih Alenka nikoli ne izpušča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)